Συνέντευξη – Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers S.A.

Το ετήσιο συνέδριο της Mega Brokers αποτελεί ένα θεσμό πια για την Θεσσαλονίκη και την Βόρεια Ελλάδα. Περισσότεροι από 250 παριστάμενοι βρέθηκαν στην καθιερωμένη πιά συνάντηση της Mega Brokers στη μουσική σκηνή του κέντρου VOGUE με κεντρικό μήνυμα της εκδήλωσης το:

«Γι’ αυτό είμαστε η μεγαλύτερη μεσιτική εταιρεία ασφαλειών στην Ελλάδα».

Με την ευκαιρία της ξεχωριστής αυτής βραδιάς που τα είχε όλα μιλήσαμε με τον κ. Τάσο Χατζηθεοδοσίου, Eμπορικό Διευθυντή της εταιρείας ο οποίος μας μίλησε για την εταιρεία, για την παρουσία της στην Βόρεια Ελλάδα αλλά και τα πλεονεκτήματα που παρέχει η συνεργασία της MEGA BROKERS με τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

 

  • Κύριε Χατζηθεοδοσίου, μιλήστε μας για λίγο για την παρουσία σας στην Θεσσαλονίκη.

Η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί στρατηγική επιλογή ανάπτυξης για τη Mega Brokers. Ανοίξαμε το πρώτο μας υποκατάστημα το 2012 και σήμερα η παραγωγή μας ξεπερνά τα 7,000,000 ευρώ στην περιοχή. Μέσα στα προηγούμενα χρόνια φέραμε επιτυχίες, στόχους και δημιουργήσαμε ένα κερδοφόρο κατάστημα αλλά πάνω απ’ όλα κάναμε πολλούς φίλους σε κάθε νομό της Βορείου Ελλάδος.

Πλέον οι συνεργάτες μας εμπιστεύονται και γνωρίζουν πως η Mega Brokers είναι η μεγαλύτερη μεσιτική εταιρεία ασφαλειών στην Ελλάδα και βρίσκεται σε αυτή τη θέση γιατί  προσφέρει ξεχωριστές υπηρεσίες που αντίστοιχες τους δεν υπάρχουν.

Καθώς το κατάστημα μας αριθμεί περισσότερους από 300 συνεργάτες, έχουμε αποφασίσει και διοργανώνουμε εδώ και 3 χρόνια συνέδριο βραβεύσεων Βορείου Ελλάδος.

Φέτος το συνέδριο μας στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και μοιραστήκαμε με τους συνεργάτες μας τα αποτελέσματα του 2017, τη στρατηγική μας για τα επόμενα χρόνια και τους στόχους μας για το 2018.

  • Η θέσπιση της απονομής βραβεύσεων συνεργατών στην Θεσσαλονίκη δείχνει και μία έντονη αλλά και ουσιαστική παρουσία στην ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος. Εν συντομία, ποια είναι τα πλεονεκτήματα συνεργασίας ενός διαμεσολαβητή με την Mega Brokers;

Οι συνεργάτες μας απολαμβάνουν μια σειρά αυξανόμενων υπηρεσιών που τους βοηθούν να αυξάνουν τις πωλήσεις τους, την αποτελεσματικότητα τους και τις καθημερινές τους εργασίες.

Η Mega Brokers διαθέτει συμβάσεις και σημαντικές συνεργασίες με περισσότερες από 30 ασφαλιστικές εταιρείες. Έτσι ο συνεργάτης με μια σύμβαση μαζί μας έχει σύμβαση με όλη την ασφαλιστική αγορά. Παράλληλα, διαθέτουμε την πιο εξελιγμένη πλατφόρμα συγκριτικής τιμολόγησης που συγκρίνει προϊόντα σε 22 εταιρείες στον κλάδο αυτοκινήτου, την οδική βοήθεια και τον κλάδο πυρός. Έτσι ο συνεργάτης μας δεν χάνει πελάτη που μπαίνει στο κατάστημα του.

 Ήδη, ανακοινώσαμε μια νέα καινοτομία. Τις επόμενες μέρες βάζουμε στην πλατφόρμα μας την Υγεία. Οι συνεργάτες μας θα έχουν στη διάθεση τους το σύνολο των προϊόντων Υγείας μιας ασφαλιστικής εταιρείας για τιμολόγηση, προσφορά και ηλεκτρονική αίτηση. Μέσα στο 2018 θα βάλλουμε πολύ περισσότερα προϊόντα στους γενικούς κλάδους που θα έχουν τη δυνατότητα άμεσης έκδοσης οι συνεργάτες.

Επίσης, διαθέτουμε 30 προϊόντα αποκλειστικής διάθεσης που είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά. Οι συνεργάτες μας τα χρησιμοποιούν και τους βοηθούν να αυξάνουν τις εργασίες τους.

Είμαστε από τις πολύ λίγες μεσιτικές εταιρείες που έχουμε ήδη συνεργασίες με κορυφαίους συμβούλους και προετοιμάζουμε την Mega Brokers και τους συνεργάτες της για την IDD και την GDPR. Σκοπός μας είναι να εναρμονιστεί η εταιρεία με τις οδηγίες και παράλληλα να δώσουμε στους συνεργάτες μας τα απαραίτητα εργαλεία, τις πολιτικές, τις διαδικασίες αλλά και την εκπαίδευση που χρειάζονται προκειμένου να μη χρειαστεί να μεταβάλλουν σημαντικά τις καθημερινές τους εργασίες και παράλληλα να είναι διασφαλισμένοι.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολύ περισσότερα και τα όσα προσφέρει ο οργανισμός είναι τόσα πολλά που δεν θα μπορούσα εύκολα να σας τα αποτυπώσω σε λίγες σειρές. Για να τα μάθει ένας νέος συνεργάτης που ξεκινά να συνεργάζεται μαζί μας χρειάζεται μήνες.

Και όλα όσα σας ανέφερα γίνονται με το κύρος και την αξιοπιστία της Mega Brokers που επενδύει και χρηματοδοτεί οτιδήποτε κάνει αποκλειστικά με ιδία κεφάλαια.

 

  • Σε τί ποσοστό μπορεί και εξυπηρετεί το δίκτυο συνεργατών του το υποκατάστημα της Mega Brokers στην Θεσσαλονίκη;

Το κατάστημα της Mega Brokers στη Θεσσαλονίκη έχει ανθρώπους που ασχολούνται με τον Κλάδο αυτοκινήτου, τον κλάδο πυρός και τον κλάδο ζωής ενώ παράλληλα διενεργούνται τακτικές εκπαιδεύσεις σε όλους τους συνεργάτες Βορείου Ελλάδος αντίστοιχες με τις εκπαιδεύσεις που διενεργούνται στην Αθήνα.

Διαθέτει επίσης ανθρώπους που ασχολούνται με τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση των συνεργατών.

Ταυτόχρονα, σε ότι χρειάζεται περισσότερη εξειδίκευση, τα κεντρικά γραφεία της Αθήνας υποστηρίζουν το ανθρώπινο δυναμικό του καταστήματος και τους συνεργάτες.

Επενδύουμε στη Βόρεια Ελλάδα με σταθερά βήματα όπως κάναμε σε όλη τη διαδρομή της εταιρείας. Θα αυξήσουμε ακόμη περισσότερο τις δομές μας καθώς πιστεύουμε στην περιοχή και στις δυνατότητες ανάπτυξης που μας δίνει.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]