Συνέντευξη – Μ. Κάλλης, CEO της D.A.S. Hellas

Του Αντώνη Αντωνόπουλου για το InsuranceForum.gr

Το 29th Thessaloniki Insurance Conference του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation έρχεται την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, 16.00 – 21.00, στο Porto Palace Hotel Thessalonikiμε γενικό τίτλο «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή».

Οι επαγγελματίες της ασφαλιστικής βιομηχανίας θα ενημερωθούν για όλες τις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο σε μία εποχή ολότελα ψηφιακή. Η τεχνολογία ήρθε να αναζωογονήσει και να μετασχηματίσει τον παραδοσιακό χώρο τον ασφαλίσεων με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας. Η D.A.S. Hellas στηρίζει για ακόμη μία χρονιά το μοναδικό ασφαλιστικό συνέδριο της Βορείου Ελλάδος ως χορηγός του, κατανοώντας ότι η τεχνολογία σε μια ψηφιακή εποχή που συνεχώς αλλάζει είναι απαραίτητη η εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται σε ένα τεχνολογικά πλέον εξαρτώμενο επάγγελμα.

Mε αφορμή τη συμμετοχή της D.A.S. Hellas στο 29th Thessaloniki Insurance Conference ο κ. Μ. Κάλλης, CEO της D.A.S. Hellas δήλωσε στο insuranceforum.gr:

Κύριε Κάλλη,

  1. Πώς βλέπετε την ψηφιακή εποχή; Ποιες είναι οι βασικές προκλήσεις που καλείστε να αντιμετωπίσετε;

ΜΚ: Η είσοδος στην ψηφιακή εποχή εδώ και μία δεκαετία αποτελεί μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης στο καταναλωτικό κοινό. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότης στις ασφαλιστικές εταιρείες να αναπτυχθούν, εφαρμόζοντας όλες τις λύσεις που παρέχονται από την ψηφιακή τεχνολογία. Είναι αυτονόητο, ότι πρέπει όλοι μας να κατανοήσουμε ότι αυτές οι προκλήσεις δίνουν προβάδισμα σε όσους τις εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

  1. Μπορεί το διαδίκτυο να αλλάξει τα πάντα στον τρόπο λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιρειών και στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων;

ΜΚ: Το διαδίκτυο έχει φέρει τα πάνω-κάτω στην καθημερινότητα όλων των πολιτών και των επιχειρήσεων. Οι αναζητήσεις και οι συζητήσεις μέσω των ιστοσελίδων, βοηθούν τους πάντες να προβληθούν και να προαγάγουν ιδέες και προϊόντα. Η πώληση ασφαλιστικών προϊόντων εκτιμώ ότι θέλει διαχρονικά τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του ασφαλισμένου.

  1. Οι ασφαλιστικές εταιρείες μπορούν να ανταποκριθούν στη ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη; Ποιους κινδύνους αντιμετωπίζουν;

ΜΚ: Η ανταπόκριση των ασφαλιστικών εταιρειών σε αυτήν την εξέλιξη είναι υψηλού επιπέδου, παρέχοντας μάλιστα υποστήριξη και στους συνεργάτες τους. Σε κάθε τι νέο, σίγουρα υπάρχουν “αχαρτογράφητα ύδατα”, που αντιμετωπίζονται στη συνέχεια με τη γνώση και την εμπειρία.

  1. Πώς ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις του αυξανόμενου και απαιτητικού κοινού millennials;

ΜΚ: Η γενιά των millennials είναι αυτή που μεγάλωσε και ζει με την τεχνολογία. Είναι ένα θαυμάσιο κοινό που ξέρει μάλλον καλύτερα τι χρειάζεται και πώς θα το καταφέρει. Έχουμε τη φιλοσοφία ότι πρέπει να το υποστηρίξουμε στις αναζητήσεις του και να του παρέξουμε όλα τα εφόδια για τη διασφάλιση της καθημερινότητάς του, με τα αντίστοιχα προγράμματα Νομικής Προστασίας π.χ. Νομική Προστασία Φοιτητών, κ.ά..

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]