Συνέντευξη – Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

Στα δύσκολα που έρχονται και στη μετά μνημονίων εποχή, που θα μετονομαστεί σε εποχή αυστηρής εποπτείας, εστιάζει ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου σε συνέντευξή του στο Capital TV.
“Ασφαλώς είμαστε όλοι χαρούμενοι γιατί δεν θα έχουμε αυτήν την πολύ σκληρή μνημονιακή εποχή που κόστισε σε 250.000 επιχειρήσεις το κλείσιμό τους, έφερε την οικονομία στα όρια του γκρεμού, αλλά δεν μπορούμε να λέμε ότι η επόμενη μέρα είναι ρόδινη”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισημαίνει ότι η κρίση έφερε στην επιφάνεια τα τεράστια δομικά προβλήματα που έχει η οικονομία και θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά την έξοδο από τα μνημόνια, τονίζοντας την ανάγκη ενός στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη.
Ο κ. Χατζηθεοδοσίου μιλά ακόμη για τις αλλαγές στον Εξωδικαστικό Μηχανισμό, που μέχρι στιγμής παραμένει δυσπρόσιτος για τις επιχειρήσεις, αλλά και τη σημαντική βοήθεια που προσφέρεται μέσω του Ευρωπαϊκού Προγράμματος “Έγκαιρη Προειδοποίηση” σε επιχειρήσεις που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Πηγή: eea.gr
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]