Συνέντευξη – Γαβριήλ Καρπούζης , Υποψήφιος Σύμβουλος ΕΕΘ με την παράταξη του Μιχάλη Ζορπίδη

Συνέντευξη του κ. Γαβριήλ Καρπούζη, Υποψήφιου Συμβούλου ΕΕΘ με την παράταξη του Μιχάλη Ζορπίδη, στο insuranceforum.gr.

  • Κύριε Καρπούζη, επιλέξατε να είστε υποψήφιος για πρώτη φορά στις εκλογές του Ε.Ε.Θ. Θα ήθελα να σας ρωτήσω τί είναι αυτό που σας παρακίνησε να κάνετε αυτή την κίνηση αλλά και με ποια κριτήρια επιλέξατε να βρίσκεστε στο πλευρό του κ. Μιχάλη Ζορπίδη;

Απ.: Κατ’ αρχήν θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον χρόνο και τον χώρο που μου διαθέτετε στο αγαπημένο site του κλάδου μας Insuranceforum.gr. Να σας πω την αλήθεια ποτέ δεν ήταν στις προθέσεις μου τα προηγούμενα χρόνια που μου είχαν ξαναγίνει προτάσεις να μπω ενεργά στο Ε.Ε.Θ. και η θέση μου ήταν πάντα αρνητική. Σήμερα όμως, ο λόγος που με παρακίνησε να ενταχθώ ως υποψήφιος σύμβουλος στο Ε.Ε.Θ. είναι ακριβώς οτι υπάρχουν θέματα ανοιχτά με ιδιαίτερη σοβαρότητα για τον ασφαλιστικό μας κλάδο. Όπως ο αθέμιτος ανταγωνισμός απο τις τράπεζες, η φορολόγηση των ασφαλιστών, η προώθηση των ασφαλιστικών υπηρεσιών απο πρωτόγνωρα κανάλια διανομής αμφιβόλου ποιότητας για τους πελάτες μας κι άλλα τα οποία ο χρόνος δεν μου επιτρέπει ν’ απαριθμήσω. Έτσι λοιπόν έπειτα απο την πρόταση που είχα απο τον κ. Κυριάκο Μερελή και την παρότρυνση  του κ. Κωνσταντίνου Λάσκου, δύο καλών φίλων και γνωρίζοντας τις προσπάθειες που έγιναν κατά τη θητεία του προέδρου μας κ. Μιχάλη Ζορμπίδη γνωρίζοντας το ήθος, την εργατικότητα και τη διορατικότητα του προέδρου μας και έπειτα απο ώριμη σκέψη πείστηκα οτι μπορώ να φανώ χρήσιμος για την επίλυση των παραπάνω θεμάτων που ανέφερα.

  • Ποιο θεωρείτε πως είναι το μεγαλύτερο ζήτημα που έχει να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση του Ε.Ε.Θ στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης;

Απ.: Το σημαντικότερο ζήτημα το οποίο απασχολεί τον κλάδο μας είναι ο τραπεζικός αθέμιτος ανταγωνισμός ο οποίος πιστεύω οτι σ’ ένα μεγάλο βαθμό οφείλεται στην εποπτεύουσα αρχή της Τράπεζας της Ελλάδος, η οποία εποπτεύει τράπεζες και  ασφαλιστικές εταιρίες. Με άλλα λόγια τοποθετήθηκε “ο λύκος να φυλάει τα πρόβατα”. Αυτό σημαίνει οτι εμείς πρέπει με δυναμισμό, ανταγωνιστικότητα, επιμονή αλλά προπάντων με επιχειρηματολογία να αντιμετωπίζουμε όχι μόνο τα “πρόβατα” αλλά και τον “λύκο”. Σας διαβεβαιώ οτι θα το πράξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και μεθεδολογία.

  • Ποια πιστεύετε ότι μπορεί να είναι η συνεισφορά σας στο ΕΕΘ ; Σε ποια σημεία θα ενισχύσετε τον κ.Ζορμπίδη;

Απ.: Η γνώση της αγοράς της πόλης μας και η διαδρομή μου στον ασφαλιστικό κλάδο όπου φέτος αισίως συμπληρώνει 33 συναπτά έτη, η αγάπη μου για την πόλη όπως και για το επάγγελμα του ασφαλιστή, συνδυάζοντας τα με την εμπειρία και τα μηνύματα που λαμβάνω καθημερινά απο τον κλάδο μας αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση ώστε η συνεισφορά μου στο Ε.Ε.Θ. τα επόμενα χρόνια να βελτιώσει σημαντικά τις συνθήκες του επαγγέλματος μας και γενικότερα των επαγγελματιών της τοπικής αγοράς της Θεσσαλονίκης.

Ευχαριστώντας  για τον χρόνο σας νιώθω την ηθική δέσμευση στους φίλους που θα δείξουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλά και σε αυτούς που δεν θα δείξουν στις 2-3-4 Δεκεμβρίου οτι με τη μαχητικότητα, το ήθος, την γνώση, την εμπειρία αλλά και την επιχειρηματολογία, θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμος στον κλάδο των ασφαλίσεων τιμώντας τους για την ψήφο τους.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]