Συνέντευξη – Φωτεινή Νικητέα, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δικτύου Farantouris Insurance & Financial Services

Η κα. Φωτεινή Νικητέα, Σύμβουλος Ανάπτυξης Δικτύου στην  Farantouris Insurance & Financial Services, μιλάει στο insuranceforum.gr για την πολυετή εμπειρία της στον ασφαλιστικό κλάδο, για την πορεία της μεσιτικής εταιρείας Farantouris Insurance & Financial Services στην αγορά, αλλά και για την επαγγελματική της πορεία  στην International Life.

Κυρία Νικητέα, μία δυναμική γυναίκα σαν και εσάς σε έναν χώρο όχι μόνο ανδροκρατούμενο αλλά και δύσκολο από άποψη ανάπτυξης εργασιών τα τελευταία χρόνια.  Ποιο είναι τελικά το μυστικό της επιτυχίας για ένα στέλεχος που αναπτύσσει δίκτυα διαμεσολάβησης;

Αν ήταν μόνο ένα το μυστικό θα έλεγα πως αυτό είναι : Δουλειά …δουλειά …δουλειά… ‘Ομως το μυστικό δεν είναι μόνο ένα  . Οι  ατέλειωτες ώρες δουλειάς  βέβαια είναι το πιο σημαντικό. Γιατί σου στερούν πολύτιμες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές και πολλές φορές ακόμη και τον σύντροφό σου, που από ένα σημείο και μετά , αδυνατεί να ανταγωνιστεί την δουλειά σου . Σήμερα είμαι πλέον γιαγιά από την κόρη μου, αλλά χρειάστηκε να μεγαλώσω μόνη μου τα δύο παιδιά μου, που  μετά από αξιόλογες σπουδές έχουν αποκατασταθεί επαγγελματικά και είναι πλέον ανεξάρτητα.

Ενα ακόμη μυστικό λοιπόν είναι να αντιμετωπίζεις με ψυχραιμία όλες δυσκολίες και τα απρόοπτα που πολλές φορές είναι και η συνέπεια αυτής  της επιτυχίας.

Αυτό που μετράει πάντως στην επαγγελματική σου πορεία, είναι  η ηθική ικανοποίηση όταν κάνεις σωστά  και υπεύθυνα την δουλειά σου και όταν υπάρχει δημιουργική συνεργασία  με όλους τους συνεργάτες σου, για την επίτευξη του τελικού στόχου,που στον δικό μας τομέα ,θα σε κάνει χρήσιμο και  στο κοινωνικό σύνολο . Αυτό είναι που στο τέλος  σε αποζημιώνει για όλα.

Σήμερα σας βρίσκουμε στην Farantouris Insurance & Financial Services ως Σύμβουλο Ανάπτυξης Δικτύου της εταιρείας. Τι διαφορετικό έχετε να προσφέρετε στην αγορά και πώς διαφοροποιείστε από τις λοιπές μεσιτικές εταιρείες διαμεσολάβησης;

Η FARANTOURIS financial advisors , έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών μας  με την αξιοπιστία , την άμεση και υπεύθυνη εξυπηρέτηση και τα καινοτόμα προγράμματα της στον τομέα της ασφάλισης.

Το Δίκτυο των ασφαλιστικών συμβούλων της FARANTOURIS financial advisors αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες. Διαθέτουν μεγάλη εμπειρία, εξαιρετικές γνώσεις και ικανότητες, αλλά πάνω απ’ όλα ισχυρές αρχές και επαγγελματισμό.

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθοδολογίες και εργαλεία όπως Financial Planning αντιλαμβάνονται κάθε ανάγκη  κάθε πελάτη και εργάζονται στενά μαζί του, ώστε να του προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια σε κάθε στάδιο της ζωής του.

Βρίσκοντας τις πιο κατάλληλες και σύγχρονες λύσεις για τους πελάτες μας , έχουμε καταφέρει  να γίνουμε  η πλέον αξιόπιστη λύση στο πρόβλημά τους καλύπτοντας το  μεγάλο κενό που αφήνει το  επίσημο κράτος , σε κάθε τομέα της καθημερινότητας τους .

Η εμπιστοσύνη των πελατών μας ,  ειδικά στα προγράμματα συνταξιοδότησης και υγείας αποτελεί  για εμάς  τιμή και ευθύνη.

Σε ποιες γεωγραφικές περιοχές δραστηριοποιείται η Farantouris Insurance & Financial Services, ποιους κλάδους αναπτύσσει και ποιο είναι το δυνατό σημείο της εταιρείας;

Η FARANTOURISInsurance,  έχει  ήδη μια  ιστορία 27 ετών στον χώρο του agency system και  δύο ετών στο χώρο του brokerage με 110 συνεργάτες και εισπράξεις ύψους 5.700.000 €, που υπόσχονται πολλά για το μέλλον αλλά κυρίως  το come back της εταιρίας στον πρωταθλητισμό.

Αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς στην Αττική, καθώς και σε Δωδεκάνησα και Πελοπόννησο  σε τομείς όπως η Ανάπτυξη, Υγεία,  Ζωή, Σύνταξη, Asset Management.

Αυτή η γοργή ανάπτυξη ήταν και η αιτία που από τα Νότια προάστια  επέλεξα να έρθω στην Ναυαρχίδα της Εταιρίας, στα κεντρικά μας γραφεία , ώστε να μπορώ να ανταποκριθώ με συνέπεια  στις υψηλές απαιτήσεις των αναγκών του αναπτυσσομένου δικτύου μας .

Άλλωστε ήδη οι εγκαταστάσεις μας στην Βούλα είχαν αρχίσει να μην καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες  μας στην αγορά της περιοχής των Νοτίων Προαστίων.

Πείτε μας λίγα λόγια για την επαγγελματική σας πορεία. Γνωρίζουμε πως προέρχεστε από την International Life όπου εργαστήκατε για αρκετά χρόνια. Τι σας δίδαξε αυτό το ταξίδι; Πώς ήταν η συνεργασία σας με την διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας;

Η International Life υπήρξε για μένα ένας σταθμός . Η συνεργασία μου με όλους ήταν άψογη και μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις . Ο πρόεδρος κ. Μπράβος είναι μια ηγετική προσωπικότητα και η εταιρία του αποτελεί ένα σχολείο για όλους όσους συνεργάζονται μαζί του.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ζήτημα χρόνου να μας εκπλήξει και πάλι με κάτι σπουδαίο γιατί παραμένει πάντα δημιουργικός και μάχιμος με τεράστια εμπειρία και γνώση για τις ανάγκες της αγοράς .
Η συνάντησή μου και η γνωριμία μου με τον Δημήτρη Φαραντούρη υπήρξε επίσης καθοριστική στην απόφασή μου για να συνεργαστούμε . Είναι μια δύναμη στο χώρο, κάτι πραγματικά ξεχωριστό με μεγάλο επαγγελματισμό και όραμα για το μέλλον.
Συμμερίστηκα από την πρώτη στιγμή αυτό το όραμα , κάνοντας κτήμα μου το σύνθημά του: «Το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη μονάδα Financial Advisors σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας άριστες και σύγχρονες υπηρεσίες στους Πελάτες μας».

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]