Συνέντευξη – Χάρης Αρβανίτης , CEO Spotawheel

Συναντήσαμε τους ιδρυτές της Spotawheel, εταιρεία η οποία μας φέρνει  ένα νέο μοντέλο εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια. Μιλήσαμε με τον Χάρη Αρβανίτη (CEO) για να μάθουμε περισσότερα για το πρωτοποριακό μοντέλο, τους στόχους και τo όραμα της εταιρείας:

  1. Ποια είναι η καινοτομία σας στον τρόπο αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων οχημάτων;

Η καινοτομία μας είναι πως δεν αφήσαμε τίποτα ίδιο, πραγματικά σχεδιάσαμε ξανά από λευκό χαρτί όλη τη διαδικασία της αγοραπωλησίας προς όφελος των πελατών μας, αγοραστών και ιδιοκτητών. Η εμπιστοσύνη, η αξία και η ευκολία ήταν οι βασικοί πυλώνες πάνω στους οποίους χτίστηκε αυτό το νέο concept. Κρατήσαμε τα καλύτερα στοιχεία των ιδιωτών και των εμπόρων, πετάξαμε όλα τα προβληματικά, δημιουργήσαμε τη Spotawheel!

  1. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της εταιρείας σας, που κερδίζουν τον καταναλωτή και σε τι διαφέρουν από αυτά του ανταγωνισμού;

Στη Spotawheel κάνουμε κατά βάση 3 πράγματα διαφορετικά:

  • Εκπροσωπούμε αυστηρά τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς, ιδιωτών και μόνο. 1 στα 12 αυτοκίνητα περνά τους ελέγχους μας, ξοδεύεται απίστευτη ενέργεια στην πιστοποίησή τους. Κάθε αυτοκίνητο έχει γραπτό έλεγχο Spotmechanic, 6 μήνες εγγύηση και δικαίωμα επιστροφής 7 ημερών.
  • Δίνουμε μακράν την καλύτερη τιμή της αγοράς, τόσο στους ιδιοκτήτες όσο και στους αγοραστές. Αυτό είναι πολύ δύσκολο να το πετύχει κάποιος, ελαχιστοποιούμε τα έξοδά μας, το κέρδος μας καθώς και τις ανάγκες για κεφάλαια κίνησης και «βαριές» εγκαταστάσεις.
  • Όλα πια γίνονται πολύ πιο εύκολα. Στο online showroom της spotawheel υπάρχει όλη η πραγματική πληροφορία που θα χρειαστεί κάποιος για κάθε αυτοκίνητο, ενώ μπορεί να κλείσει ένα test drive στο χώρο του, να εξοφλήσει το αυτοκίνητο, να κλείσει παράδοση σε όλη την Ελλάδα

Ο ανταγωνισμός μας, οι κλασικές μάντρες και εμπορίες αυτοκινήτων, αυτή τη στιγμή τα βλέπουν όλα αυτά ως «διαστημικά». Οι περισσότερες εκθέσεις μεταχειρισμένων είναι έτσι στημένες που προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν το όφελός τους από κάθε αυτοκίνητο ξεχωριστά, ρίχνοντας σε τιμή τόσο τους αγοραστές όσο και τους πωλητές. Για ποιότητα αυτοκινήτων και ευκολία ούτε λόγος, δεν είναι άλλωστε τυχαία όλη αυτή η παραφημολογία για τις πρακτικές που ακολουθούνται στα μεταχειρισμένα.

c.arvanitis

  1. Τα αυτοκίνητα που έχετε στο site σας υπάρχουν; Είναι πραγματικά?

Φυσικά και είναι πραγματικά. Κατά κύριο λόγο τα αυτοκίνητα τα κρατούν οι ιδιοκτήτες τους μέχρι να βρούμε εμείς τον τυχερό αγοραστή, δεν τα έχουμε παρκαρισμένα σε κάποια μάντρα. Κάθε αυτοκίνητο όμως το έχουμε πιστοποιήσει πρώτα εμείς, και αν μας ζητηθεί μπορούμε να το πάμε εκεί που βολεύει τον ενδιαφερόμενο για να το δει από κοντά.

4.Την τελευταία 7ετία ο κλάδος των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είχε τεράστια μείωση τζίρου. Με ποιο τρόπο ευελπιστείτε να αναπτύξετε τις πωλήσεις σας;

Όσο και αν έχει μικρύνει η αγορά, είναι ακόμα αρκετά μεγάλη για ένα πρωτοποριακό μοντέλο να ανθίσει. Εμείς διεκδικούμε μερίδιο τόσο από τις πωλήσεις των εμπόρων όσο και από αυτές των ιδιωτών, αφού ενώνουμε τους 2 κόσμους και δημιουργούμε κάτι ακόμα καλύτερο.

  1. Ποιοι είναι οι στόχοι της εταιρείας σας; Με ποιους τρόπους διευκολύνετε τους πελάτες σας; Ποιο είναι το δικό σας στοίχημα ανάπτυξης;

Η spotawheel θα είναι μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο η νο1 εταιρία αγοραπωλησίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων πανελλαδικά. Ήδη προσφέρουμε όλους τους τρόπους πληρωμής για να διευκολύνουμε τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένων πιστωτικής κάρτας, paypal, αλλά και προνομιακής χρηματοδότησης μέσω των τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόμαστε.

Το μεγάλο στοίχημα είναι διτό, αφορά τόσο την επέκταση της spotawheel στο εξωτερικό στις αρχές του 2017, όσο και τον εμπλουτισμό των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της σε όλη την Ελλάδα. Είμαστε τυχεροί όμως γιατί έχουμε την πλήρη στήριξη των επενδυτών μας, καθώς και μια κορυφαία ομάδα ανθρώπων που θέλουν να κάνουν το όραμα πραγματικότητα!

Σύντομα η spotawheel θα παρουσιάσει μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα πρόταση συνεργασίας προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Για περισσότερες πληροφορίες :  www.spotawheel.gr,  Δεμιρδεσίου 213,  Νέα Ιωνία, 142 33,  Aθήνα,  211 780 9015

300x250_spotawheel@if

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]