Συνέχεια στις 8 Μαρτίου παίρνει το σίριαλ της Olympic Insurance

Στις 8 Μαρτίου του 2019 θα συνεχιστεί η ακροαματική διαδικασία στο επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας για την ασφαλιστική εταιρεία Olympic, η οποία ως γνωστόν απώλεσε στις 9 Μαΐου του 2018 την άδεια εργασιών της από την Έφορο Ασφαλιστικών Εταιρειών λόγω αφερεγγυότητας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ταμείου Ασφαλιστών Μηχανοκίνητων Οχημάτων (MIF) μέχρι την ολοκλήρωση της δικαστικής διαδικασίας το Ταμείο δεν είναι σε θέση να ικανοποιήσει οποιεσδήποτε απαιτήσεις.
Ωστόσο, το MIF αναφέρει στην ανακοίνωση του πως μόλις το δικαστικό ένταλμα εκδοθεί το Ταμείο θα είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις έναντι τρίτου για οχήματα που αφορούν κυρίως την Κύπρο.
Να θυμίσουμε πως η Έφορος προχώρησε πριν λίγους μήνες στον διορισμό προσωρινού εκκαθαριστή του Παύλο Νακούζη από τον οίκο Mazars Limited.
Η Έφορος είχε διορίσει τον εκκαθαριστή στη βάση των πιο κάτω όρων εντολής: προστασία του ενεργητικού και διατήρησης του καθεστώτος της Εταιρείας. Να λάβει στον έλεγχό του ή στη φύλαξή του όλη την ιδιοκτησία και αγώγιμα δικαιώματα που η Εταιρεία δικαιούται ή φαίνεται ότι δικαιούται. Να αντιπροσωπεύει και να δεσμεύει την Εταιρεία. Να προβεί στις αναγκαίες ενέργειες σε σχέση με τον τερματισμό όλων των ασφαλιστικών συμβάσεων της ασφάλισης Γενικής Φύσεως της Εταιρείας. Να εκπληρώσει όλες τις άλλες ενέργειες που προνοεί η νομοθεσία της Κυπριακής.
ΠΗΓΗ:Insider

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]