Συνδικάτο στα Lloyd’s δημιουργεί η AIG

Η AIG ανακοίνωσε την πρόθεσή της για δημιουργία ενός νέου συνδικάτου στους Lloyd’s, που θα εξυπηρετεί την εξειδικευμένη υψηλής καθαρής αξίας αγορά των Η.Π.Α.

Το νέο συνδικάτο θα λειτουργεί ως μέρος της παγκόσμιας ασφαλιστικής αγοράς Lloyd’s του Λονδίνου και θα παρέχει πρόσθετες νέες καλύψεις στους πελάτες της AIG.

Οι εργασίες του νέου συνδικάτου θα ξεκινήσουν από την 1η Ιανουαρίου 2020, ενώ αναμένεται η κανονιστική έγκριση, με την επιφύλαξη της έγκρισης των ρυθμιστικών αρχών, ανέφερε η AIG.

Τη διαχείριση του “Syndicate 2019”, όπως αποκαλείται θα αναλάβει η εταιρία Talbot Underwriting Limited, την οποία απέκτησε η AIG το 2018, και θα ασφαλίζει τους κινδύνους που αφορούν τα περιουσιακά στοιχεία υψηλής αξίας. Θα παράγει έως και 1 δισεκατομμύριο δολάρια ακαθάριστων ασφαλίστρων στην αγορά των Lloyd’s, όπως ανέφερε η εταιρία.

Το συνδικάτο έχει υποβληθεί στον κανονικό έλεγχο που εφαρμόζουν οι Lloyd’s σε οποιονδήποτε δυνητικό νεοεισερχόμενο στην αγορά ενώ έχει επωφεληθεί και από τις βελτιώσεις πλαισίου για τους νέους συμμετέχοντες, οι οποίοι δοκιμάζονται ως μέρος του στρατηγικού σχεδίου των Lloyd’s για το μέλλον (Future at Lloyd’s Blueprint One).

Σύμβουλοι της AIG για τη συναλλαγή είναι η Evercore και η Aon.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]