Συνασπίζονται οι ΕΠΥ (insurance-eea.gr)

Στην συσπείρωσή τους και την συλλογική τους εκπροσώπηση προσανατολίζονται οι ΕΠΥ που λειτουργούν σε ελληνικό έδαφος. Προετοιμάζουν με αυτόν τον τρόπο, συνθήκες και για νέα άλματα στην εγχώριο αγορά.

Κατά τις πληροφορίες του insurance-eea κάποιες από τις γνωστές μεγάλες –της επτάδας- αναπτύσσουν την πρωτοβουλία και βρίσκονται σε μεταξύ τους συζητήσεις ώστε να οργανωθούν και να προασπίσουν τα κοινά τους συμφέροντα καθώς και για να αποκτήσουν συλλογική οντότητα.

Η οργάνωσή τους θα στρώσει το έδαφος και για τις επόμενες που βρίσκονται στα σκαριά καθώς όπως είχε γραφεί στο insurance-eea, ώστε να ενταχθούν στον φορέα εκπροσώπησής τους και να αποκτήσουν περαιτέρω δυναμική.

Κάτω από ενιαίο σχήμα οι ΕΠΥ μπορούν να παρασταθούν ομαδικά, να αντιπροσωπευθούν, να διεκδικήσουν και να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της αγοράς, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες που μιλούν για προσπάθεια συσπείρωσής τους.

Η εξέλιξη αυτή πρόκειται για ένα μεγάλο βήμα το οποίο που έρχεται να συμπληρώσει την συντελούμενη αλλαγή στο οικοδόμημα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

Η συσπείρωση των ΕΠΥ οι οποίες σήμερα δεν εκπροσωπούνται από κάποιον φορέα αναβιώνει τις εποχές της δημιουργία φορέα εκπροσώπησης ελληνικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων που τελικά δεν τελεσφόρησε.

 Του Γιάννη Βερμισσώ

Πηγή: www.insurance-eea.gr

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]