Συνάντηση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ζητούν οι μηνυτές της ΑΧΑ

Τεράστιες καθυστερήσεις παρατηρούνται στην εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης σχετικά με τα παραποιημένα συμβόλαια της AXA Ασφαλιστικής.  Η υπόθεση που πρώτο το insuranceforum.gr έφερε στη δημοσιότητα παραμένει σε εκκρεμότητα με αποτέλεσμα τα ερωτηματικά να είναι ακόμη περισσότερα.

Ήδη από τις 3/8/2018 οι βασικοί μηνυτές ζητούν με γραπτό τους αίτημα, το οποίο βρίσκεται στη διάθεση του insuranceforum.gr, συνάντηση με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Στουρνάρα προκειμένου να τον ενημερώσουν για την μηνυτήρια αναφορά κατά της AXA Aσφαλιστικής. Στην σχετική επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρεται και η ενημέρωση για την υπόθεση προς την Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης καθώς και στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Να υπενθυμίσουμε πως η μεγάλη και σοβαρή αυτή υπόθεση απασχολεί την ασφαλιστική αγορά εδώ και αρκετούς μήνες με αποκορύφωμα την αναφορά και στην Βουλή των Ελλήνων απο δύο βουλευτές του κοινοβουλίου.

Οπως μαθαίνουμε σήμερα έγινε σχετική επικοινωνία με την εισαγγελία Αθηνών καθώς και με την Τράπεζα της Ελλάδος και μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένονται εξελίξεις.

Δείτε παρακάτω σχετικά άρθρα με την υπόθεση AXA:

  1. Στην Βουλή των Ελλήνων οι καταγγελίες για την υπόθεση AXA. (δείτε το πρωτότυπο έγγραφο)
  2. Υπόθεση AXA Ασφαλιστική: Δείτε την καταγγελία προς την ΔΕΙΑ και την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή
  3. Καταγγελίες φωτιά για την AXΑ Ασφαλιστική
  4. Σοβαρές μηνυτήριες αναφορές από την KYROS LAW OFFICES κατά πολυεθνικής ασφαλιστικής για παραποιημένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.
  5. Όλη η μηνυτήρια αναφορά (PDF) που «καίει» πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία.
  6. Αύριο Πέμπτη η κατάθεση των μηνυτών στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση των παραποιημένων συμβολαίων της AXA
  7. Όλο το ρεπορτάζ της εφημερίδας DOCUMENTO για την AXΑ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]