Στρογγυλό τραπέζι συζήτησης με τη συμμετοχή διαμεσολαβητών & εκπρόσωπων εταιρειών στην 19η ημερίδα του Insuranceforum.gr στον Βόλο

Το νέο ασφαλιστικό τοπίο, οι προκλήσεις και οι προοπτικές ανάπτυξης στην ασφαλιστική αγορά θα τεθούν υπό συζήτηση στην 19η ημερίδα που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Μαγνησίας την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στον Βόλο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ημερίδας θα λάβει χώρα ένα ενδιαφέρον τραπέζι διαλόγου όπου θα συμμετάσχουν διαμεσολαβητές και εκπρόσωποι εταιρειών με άμεση επαφή και ενεργό ρόλο στην αγορά και θα αναλύσουν τα προβλήματα που προβληματίζουν τους ίδιους αλλά και συνολικότερα την ασφαλιστική αγορά.

Στο τραπέζι συζήτησης θα συμμετέχουν οι κ.κ. Μαρία Μηλιώνη, Υποδιευθύντρια Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος INTERLIFE Ασφαλιστική, Γεώργιος Τσακατούρας, Διευθυντής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, Φίλιππος Σαμαλέκος, Αντιπρόεδρος ΣΥΔΑΜ, Γιώργος Καραβίας, Chief Executive Officer Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s.

Το συντονισμό και τις ερωτήσεις στους συμμετέχοντες θα πραγματοποιήσει ο κ. Νικόλαος Κλήμης, Οικονομολόγος.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και κατεβάστε την πρόσκληση της ημερίδας.

Είσοδος δωρεάν

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]