Στόχος η παραμονή στην κορυφή για την Deal Insurance- Έκοψαν την πίτα τους και έθεσαν τους νέους στόχους

Η κορυφαία εταιρεία ασφαλιστικών υπηρεσιών και real estate, η Deal Insurance, στη διάρκεια εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε, τίμησε τους συνεργάτες της, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και έθεσε τους νέους στόχους για το 2018!

Η παραμονή στην κορυφή είναι μια δύσκολη αποστολή. Όχι όμως για την Deal Insurance, αφού η συγκεκριμένη εταιρεία έχει πετύχει μέσα στα λίγα χρόνια λειτουργίας της να κερδίσει την εμπιστοσύνη χιλιάδων Κρητικών, καταφέρνοντας να πρωταγωνιστεί στο χώρο της ιδιωτικής Ασφάλισης.

«Κλειδί» για αυτή την επιτυχία είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στα στελέχη και τους συνεργάτες της Deal Insurance. Κάτι που φάνηκε και στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο κέντρο «Λίθος», στο Αρκαλοχώρι, εκεί όπου σύσσωμο το προσωπικό της εταιρείας, είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει και να… συσφίξει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις του.

Μια σχέση εμπιστοσύνης, που έχει περάσει και στο καταναλωτικό κοινό, έχοντας κατακτήσει παράλληλα, το σεβασμό ακόμη και των ανταγωνιστών τους.

Στοιχεία που μιλούν από μόνα τους

Η επιτυχημένη πορεία της Deal Insurance φάνηκε από τα παραγωγικά αποτελέσματα που παρουσίασε  ο κ. Θαλασσινάκης. Όπως τόνισε ο ίδιος: «η χρονιά που πέρασε ήταν δύσκολη, με θυσίες και κόπο. Εμείς καταφέραμε να κάνουμε τη διαφορά και την Deal Insurance ακόμη μεγαλύτερη και πιο ισχυρή, αυξάνοντας το χαρτοφυλάκιο Γενικών Κλάδων κατά 11,7% και τον κλάδο Ζωής κατά 38%.

Επιβραβεύοντας την ανοδική πορεία της Deal Insurance τα δύο κορυφαία στελέχη της, ο κ. Γιώργος Μπορμπαντωνάκης και ο κ. Γιάννης Θαλασσινάκης, βράβευσαν τους πρώτους σε καλά αποτελέσματα συνεργάτες τους για το έτος που έφυγε, στις πιο κάτω κατηγορίες :

  • 1ος Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Υγείας 2017, Ιωάννης Παπαδάκης
  • 1η Ασφαλιστική Σύμβουλος σε Νέα Παραγωγή Ομαδικών 2017, Καλλιόπη Κωστάκη
  • 1η Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα Γενικών Κλάδων, Κυριακή Κεχαγιά
  • 1ος Unit Manager σε Νέα Παραγωγή Υγείας 2017, Χαράλαμπος Σγουρός

Τέθηκαν οι στόχοι

Αυτό που επισημάνθηκε τόσο από τον κ. Μπορμπαντωνάκη, όσο και από τον κ. Θαλασσινάκη είναι ότι ο πήχης φέτος έχει ανέβει ακόμη πιο ψηλά. Στόχος είναι, όχι μόνο η διατήρηση των κεκτημένων, αλλά και η περαιτέρω ποιοτική βελτίωση της εταιρείας, με την ταυτόχρονη αύξηση του μεριδίου της αγοράς.

Μετά τις βραβεύσεις και την παρουσίαση όλων των οικονομικών στοιχείων, ακολούθησε η κοπή της πίτας από το στέλεχος της Deal Insurance κ. Κατερίνα Μπορμπαντωνάκη και ένα εξαιρετικό γεύμα με πολύ χορό υπό τη μουσική υπόκρουση ταλαντούχων καλλιτεχνών!

Πηγή: creteplus.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]