Στο Βελιγράδι επιβράβευσε η Mega Brokers SA τους επιτυχόντες συνεργάτες της , σε συνεργασία με την EUROLIFE ERB ασφαλιστική

Σε μία από τις παλαιότερες ευρωπαϊκές πόλεις, το Βελιγράδι, επιβράβευσε η MEGA BROKERS SA τους επιτυχόντες συνεργάτες της του Διαγωνισμού Πωλήσεων του Κλάδου Ζωής για το έτος 2015 σε συνεργασία με τη EUROLIFE ERB ασφαλιστική.

Οι συμμετέχοντες διέμειναν σε ένα από τα ομορφότερα ξενοδοχεία της πόλης, το Hotel Metropol, δείπνησαν στα υπέροχα και παραδοσιακά εστιατόρια και μέσα σε ένα ευχάριστο και εξαιρετικά φιλικό πνεύμα είχαν την ευκαιρία να δειπνήσουν πάνω σε πλωτό καραβάκι στον ποταμό Σάββα. Μέσα από την ξενάγηση είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την πόλη, με τα στέκια και την έντονη πολιτιστική κίνηση που δικαίως, όπως διαπιστώθηκε από όλους, της έχουν χαρίσει τον τίτλο «Βερολίνο των Βαλκανίων».

Τους συνεργάτες συνόδευσαν από τη MEGA BROKERS SA, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Διευθυντής Κλάδου Ζωής κύριος Ιωάννης Παππάς, ενώ από την πλευρά της EUROLIFE ERB συμμετείχε ο κύριος Νίκος Χουλιάρας, Διευθυντής Ανάπτυξης Πωλήσεων.

Η MEGA BROKERS SA επιβραβεύει πάντα τους συνεργάτες της για τις υψηλές επιδόσεις τους σε όλους τους Διαγωνισμούς Πωλήσεων που πραγματοποιούνται, δίνοντας έτσι το κίνητρο για την επίτευξη περισσότερων και μεγαλύτερων παραγωγικών στόχων.

 

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]