Στο πλευρό της νέας γενιάς η Eurolife FFH

Σταθερά δίπλα στους νέους επαγγελματίες του αύριο βρίσκεται η Eurolife FFH, έχοντας ως στόχο να ενθαρρύνει τα πρώ-τα τους βήματα στον ασφαλιστικό κλάδο και τις διαφορετικές δυνατότητες καριέρας και εξέλιξης που μπορεί να τους προσφέρει μια ηγετική εταιρεία. Στο πλαίσιο αυτό, και λόγω της συνεργασίας της με το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, η Eurolife FFH διοργάνωσε ένα Business Day για 45 φοιτητές από κορυφαία ακαδημαϊκά ιδρύματα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να γνωρίσουν την επαγγελματική καθημερινότητα των στελεχών της και το εύρος των δια-φορετικών ειδικοτήτων τους.

Πρόκειται για το 4ο συνεχόμενο Business Day της εταιρείας, το οποίο φέτος υλοποιήθηκε εξ ολοκλήρου online. Η Eurolife FFH προσέφερε μια ξεχωριστή digital εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες, μέσα από ένα πρόγραμμα που περιλάμβα-νε διαδραστικές online δραστηριότητες, παρουσιάσεις από στελέχη της εταιρείας και ενδιαφέρουσες συζητήσεις.
Καλωσορίζοντας τους φοιτητές στο Business Day, η Βάσια Χανιώτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurolife FFH, παρουσίασε την εταιρεία και το όραμά της, σημειώνοντας όλα τα χαρακτηριστικά που την καθιστούν κορυφαίο ερ-γοδότη. Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, μίλησε στους φοιτητές για την καριέρα και την προσωπική του διαδρομή στον ασφαλιστικό κλάδο. Με παραδείγματα από τα μαθήμα-τα που έχει πάρει και τις αποφάσεις που διαμόρφωσαν τον τρόπο σκέψης του, έδωσε στους συμμετέχοντες χρήσιμες συμβουλές για την εξέλιξή τους, τόσο επαγγελματικά, όσο και προσωπικά.

Το Business Day συνεχίστηκε με τρία παράλληλα sessions, με τη συμμετοχή senior στελεχών της εταιρείας που παρουσί-ασαν τις προσωπικές τους επαγγελματικές διαδρομές και το αντικείμενο εργασίας τους. Οι φοιτητές έμαθαν περισσότε-ρα για το πώς λειτουργούν τα τμήματα αναλογισμού, risk και επενδύσεων και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν ανθρώ-πους από όλα τα functions της εταιρείας και να διαπιστώσουν τις ευκαιρίες καριέρας που παρέχει η Eurolife FFH και ο ασφαλιστικός κλάδος, καθώς και τις διαφορετικές πορείες που μπορεί να οδηγήσουν σε αυτά τα επαγγέλματα.

Στο τέλος, μέσα από ένα online game για τον ασφαλιστικό κλάδο, αναδείχθηκαν τρεις φοιτητές, οι οποίοι κέρδισαν από ένα mentoring session με στέλεχος της επιλογής τους, καθώς και ακόμα τρεις, οι οποίοι θα πάρουν μέρος σε mock-up συνεντεύξεις, ώστε να εξασκήσουν τις δυνατότητές τους. «Το φετινό Business Day ήταν πολύ διαφορετικό από κάθε άλλο που έχουμε διοργανώσει», ανέφερε η Βάσια Χανιώτη. «Προσαρμοστήκαμε στις απαιτήσεις της εποχής και αξιοποιώντας τις digital δυνατότητες, καταφέραμε να προσφέρουμε ένα διαδραστικό πρόγραμμα που βοήθησε τους συμμετέχοντες να καταλάβουν καλύτερα την καθημερινότητα της Eurolife FFH. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο στόχος μας ήταν να δεί-ξουμε την ποικιλία ειδικοτήτων που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και τις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχει κάθε υποψήφιος που επιλέγει να συνεργαστεί μαζί μας».

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]