Στο Εφετείο η εκδίκαση υπόθεσης ασφαλιστικής απάτης με 8ετή κάθειρξη σε πρωτόδικη καταδίκη (asfalisinet.gr)

Για τις αρχές καλοκαιριού αναβλήθηκε από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου η εκδίκαση της υπόθεσης 33χρονου που κατηγορείται για απάτη σε βάρος ασφαλιστικής εταιρείας.

Η υπόθεση επρόκειτο να εξεταστεί χθες όμως λόγω της αποχής των δικηγόρων από τα καθήκοντά τους, αναβλήθηκε για τις 13 Ιουνίου 2016.
Για την υπόθεση αυτή ο 33χρονος κρίθηκε ένοχος τον Ιούνιο του 2014 από το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου όπου εκδικάστηκε για πρώτη φορά η υπόθεση, ενώ αθωώθηκε ο 55χρονος πατέρας του, που επίσης κατηγορούνταν. Η υπόθεση αφορά την φωτιά που εκδηλώθηκε στο μικρό ξενοδοχείο που διέθεταν οι δύο άνδρες στην Παλιά Πόλη τον Ιανουάριο του 2003. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ασφαλιστική εταιρεία δηλώνει ότι εξαπατήθηκε από τους κατηγορούμενους προκειμένου να εισπράξουν τα χρήματα της αποζημίωσης. Το πρωτόδικο δικαστήριο εκδίκασε την υπόθεση και έκρινε ένοχο τον 33χρονο στον οποίο επέβαλε ποινή κάθειρξης 8 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, και έκρινε αθώο τον 55χρονο.
Κατά της καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης, ο 33χρονος άσκησε έφεση η οποία θα εκδικαστεί στις αρχές του καλοκαιριού.

 

Πηγή: www.asfalisinet.gr / www.rodiaki.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]