Στην Βουλή των Ελλήνων οι καταγγελίες για την υπόθεση AXA. (δείτε το πρωτότυπο έγγραφο)

Ερώτηση προς τη Βουλή των Ελλήνων κατέθεσε ο Βουλευτής Β Αθηνών κ. Ηλίας Παναγιώταρος σχετικά με τις καταγγελίες για αλλοίωση των όρων των ασφαλιστηρίων συμβολαίων από την AXA Ασφαλιστική. Η ερώτηση κατατέθηκε στις 22/6/2018 και για πρώτη φορά δημοσιεύεται σήμερα στο insuranceforum.gr!

Συγκεκριμένα αναφέρει τα παρακάτω:

Σοβαρότατες καταγγελίες εις βάρος της AXA Ασφαλιστικής έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας από πολλούς ανυποψίαστους πελάτες, αλλά και από μεσίτες ασφαλίσεων/ασφαλιστικών συμβούλων, αναφορικά με τα αντίγραφα ασφαλιστηρίων συμβολαίων, τα οποία φέρεται πως είναι διαφορετικά, από εκείνα που αρχικά είχαν συμφωνηθεί και υπογραφεί μεταξύ των 2 μερών.

Μάλιστα σε πολλά σημεία των αντιγράφων που έλαβαν οι πελάτες, διαπίστωσαν πολλές και ουσιώδεις μεταβολές σε συγκεκριμένες καλύψεις, ενώ αρκετοί παρατήρησαν ότι ορισμένοι όροι είχαν αντικατασταθεί από υποδεέστερους, χωρίς πρώτα να ενημερωθούν και κατά συνέπεια συμφωνήσουν, οι πελάτες.

Ερωτώνται οι αρμόδιοι υπουργοί:

Θα υπάρξει δικαστική διερεύνηση για τα αδικήματα της απάτης, πλαστογραφίας μετα χρήσεως, νόθευση εγγράφου και εξαπάτησης των εποπτικών αρχών, από τη συγκεκριμένη ασφαλιστική εταιρεία;

Αθήνα 22/6/2018,

Ο ερωτών Βουλευτής – Ηλίας Παναγιώταρος, Βουλευτής Β Αθηνών Λαικού Συνδέσμου – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

10773943-1

10773943-2

Να υπενθυμίσουμε πως το insuranceforum.gr είναι το μοναδικό κλαδικό μέσο που έβγαλε στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες για την υπόθεση των παραποιημένων συμβολαίων της AXA Ασφαλιστικής.

Δείτε παρακάτω σχετικά άρθρα με την υπόθεση AXA:

  1. Υπόθεση AXA Ασφαλιστική: Δείτε την καταγγελία προς την ΔΕΙΑ και την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή
  2. Καταγγελίες φωτιά για την AXΑ Ασφαλιστική
  3. Σοβαρές μηνυτήριες αναφορές από την KYROS LAW OFFICES κατά πολυεθνικής ασφαλιστικής για παραποιημένα ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής.
  4. Όλη η μηνυτήρια αναφορά (PDF) που «καίει» πολυεθνική ασφαλιστική εταιρεία.
  5. Αύριο Πέμπτη η κατάθεση των μηνυτών στην ΓΑΔΑ για την υπόθεση των παραποιημένων συμβολαίων της AXA
  6. Όλο το ρεπορτάζ της εφημερίδας DOCUMENTO για την AXΑ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]