Στα 68,6 εκατ. δολ. τα κέρδη γ’ τριμήνου της Fairfax Holdings

Η Fairfax Financial Holdings Ltd, με έδρα το Τορόντο, ανακοίνωσε υποχώρηση στα καθαρά της κέρδη σε ποσοστό που φθάνει τα 35%, δηλαδή 68,6 εκατ. δολάρια το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε κέρδη 2,04 δολάρια ανά μετοχή για την περίοδο Ιουλίου Σεπτεμβρίου, σε σύγκριση με τα 3,34 δολάρια ανά μετοχή ή 106,2 εκατομμύρια δολάρια του προηγούμενου έτους. Από την άλλη, τα καθαρά ασφάλιστρα αυξήθηκαν κατά 12,1% στα 3,3 δισ. δολάρια. “Οι ζημίες στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του μητρικού ομίλου της ERB Eurolife επισκίασαν εν μέρει την αύξηση των κερδών από underwriting σε περίοδο υψηλών φυσικών καταστροφών-Εύρωστη η χρηματοδοτική μας βάση”, δηλώνει ο CEO της Fairfax Prem Watsa.

“Παρά την έντονη δραστηριότητα από πλευράς φυσικών καταστροφών το γ’ τρίμηνο, οι ασφαλιστικές εταιρείες του ομίλου μας συνέχισαν να εμφανίζουν ισχυρές επιδόσεις στην ανάληψη κινδύνων, όπως φαίνεται και από τον ενοποιημένο συνδυασμένο δείκτη.”, συνεχίζει.

“Η χρηματοδοτική μας βάση παραμένει εύρωστη, με ρευστά διαθέσιμα και υψηλής εμπορευσιμότητας χρεόγραφα στην εταιρεία holding και χωρίς σημαντικές λήξεις ομολόγων έως το 2022»

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]