Spotawheel: Ο πιο ασφαλής τρόπος αγοράς μεταχειρισμένου

Στους πρώτους 3 μήνες λειτουργίας της, η Spotawheel έχει καταφέρει να αλλάξει την ψυχολογία του υποψήφιου αγοραστή ενός μεταχειρισμένου, παρέχοντας ένα ευνοϊκό περιβάλλον ασφαλούς αγοραπωλησίας, πάντα μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας.

Η νέα υπηρεσία εμπορεύεται αποκλειστικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ιδιωτών , τα οποία επιλέγονται προσεκτικά μέσα από μια σειρά τεχνικών και πιστοποιητικών ελέγχων και παρουσιάζονται στο online showroom του site της, με ένα πολύ απλό και ταυτόχρονα λεπτομερή τρόπο. Το video και οι επαγγελματικές φωτογραφίες απεικονίζουν την ολοκληρωμένη εικόνα του αυτοκινήτου, ενώ ο λεπτομερής τεχνικός έλεγχος της “μαμάς” Spotmechanic, αναλύει γραπτώς την κατάστασή του.

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Spotmechanic είναι η πρώτη υπηρεσία επιτόπιων τεχνικών ελέγχων στην Ελλάδα και αποτελεί για πολλούς σήμερα, τον απαραίτητο “σταθμό” πριν την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου. Η αμεροληψία, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της υπηρεσίας, έχει κάνει τους μηχανικούς της περιζήτητους. Ως αποτέλεσμα, μέσα σε λιγότερο από 1,5 χρόνο έχουν διενεργήσει παραπάνω από 6.000 ελέγχους.

Ο τρόπος που επιλέγονται τα αυτοκίνητα είναι αυστηρός και για να περάσει κάποιο μεταχειρισμένο “στην επόμενη φάση” πρέπει να τηρεί συγκεκριμένες προδιαγραφές. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά μέσο όρο για κάθε αυτοκίνητο που επιλέγεται να μπει στο site της Spotawheel, η εταιρεία έχει απορρίψει άλλα 10, λόγω κακής κατάστασης ή δυσκολίας επιβεβαίωσης των χιλιομέτρων.

Στο site μπορεί κανείς επίσης να κλείσει test drive ή ακόμα και να αγοράσει ένα αυτοκίνητο με λίγα “κλικ” και φυσικά να πουλήσει το δικό του μεταχειρισμένο σε πολύ υψηλότερη τιμή σε σχέση με άλλους εμπόρους. Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα βρίσκεται μονίμως online για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε απορίες.

Κάθε αυτοκίνητο της εταιρείας παραδίδεται σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας με δωρεάν 6 μήνες εγγύηση, 1 μήνα ασφάλεια, 12 μήνες οδική βοήθεια και με ένα μοναδικό προνόμιο που προσφέρει η Spotawheel: το δικαίωμα επιστροφής του αυτοκινήτου εντός 7 ημερών. Για οποιονδήποτε λόγο, μπορεί κανείς να επιστρέψει το αυτοκίνητο που αγόρασε από τη Spotawheel εντός 7 ημερών, έχοντας πλήρη επιστροφή των χρημάτων του!

Από τα μέσα Μαΐου του 2016 μέχρι σήμερα, η Spotawheel με έδρα στην Αθήνα, έχει κυριολεκτικά εκτοξεύσει την αξία της, έχοντας πουλήσει πάνω από 40 αυτοκίνητα από τα οποία σχεδόν τα μισά παραδόθηκαν σε περιοχές εκτός Αττικής, όπως η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα και η Κάρπαθος! Σε πολλές από αυτές τις περιπτώσεις, οι πελάτες είδαν για πρώτη φορά ζωντανά το νέο τους αυτοκίνητό τους κατά την παραλαβή, ενώ κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει χρήση του δικαιώματος της επιστροφής χρημάτων!

Ταυτόχρονα, το ενδιαφέρον των ιδιωτών να πουλήσουν το αυτοκίνητό τους  με τη Spotawheel αυξάνεται καθημερινά. Προς το παρόν η Spotawheel εξυπηρετεί αυτοκίνητα που βρίσκονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έχοντας ήδη σχεδιαστεί η κάλυψη και άλλων μεγάλων πόλεων!

Ο στόχος των τριών ιδρυτών της Spotawheel είναι να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο πωλούνται τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα στη χώρα μας και παράλληλα να απαλλάξουν τον καταναλωτή από την δυσάρεστη εμπειρία μιας κακής αγοράς μεταχειρισμένου ή μιας άδικης πώλησης. Ο μακροπρόθεσμος στόχος της Spotawheel είναι να επεκταθεί και σε γειτονικές χώρες, όπως την Ιταλία και την Τουρκία.

Θα τους βρείτε διαθέσιμους για οποιαδήποτε πληροφορία σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο επίσημο website της εταιρείας www.spotawheel.gr 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]