SMS ανανέωσης ασφάλισης αυτοκινήτου από την AXA Ασφαλιστική

Η  AXA Ασφαλιστική στο πλαίσιο της στρατηγικής της να βρίσκεται  κοντά στους ασφαλισμένους της και να τους στηρίζει να ζουν καλύτερα, από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου έχει θέσει σε ισχύ ένα σύστημα  αυτοματοποιημένης αποστολής γραπτού μηνύματος (SMS) προς υπενθύμιση της ημερομηνίας και του ασφαλίστρου για την ανανέωση της ασφάλισής των πελατών της.

Σύμφωνα με την υφιστάμενη διαδικασία οι πελάτες λαμβάνουν δύο ενημερώσεις: την πρώτη ενημέρωση για την ανανέωση της ασφάλισής τους 40 μέρες πριν την ημερομηνία ανανέωσης και τη δεύτερη ενημέρωση την οποία λαμβάνουν 12 μέρες πριν την ημερομηνία ανανέωσης. Επίσης  θα αποστέλλεται ενημερωτικό SMS 3 μέρες πριν την ημερομηνία ανανέωσης ως τελική υπενθύμιση, μόνο, προς πελάτες αυτοκινήτου για τους οποίους έχει τους αριθμούς κινητών τηλεφώνων τους.

Το κείμενο του SMS θα είναι το εξής:

” ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΧΧΧ9999 ΕΩΣ DD/MM. ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΦΕΙΛΗΣ ΕΙΝΑΙ 000,00 ΕΥΡΩ (ΚΩΔ. ΠΛΗΡ. 99999999999999999999). ΜΕΡΙΜΝΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΞΟΦΛΗΘΕΙ “

Σκοπός της αποστολής του SMS είναι να ενδυναμώσει προς τους πελάτες τη σημαντικότητα να συνεχίζεται η ασφάλισή τους απρόσκοπτα, γεγονός που τους βοηθά να αποφύγουν τυχόν νομικές κυρώσεις.

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]