Σκληρή κόντρα για το Bancassurance (insurance-eea.gr)

Στοιχεία για το bancassurance που προκαλούν θύελλα καταγράφουν καθημερινά στις συναλλαγές τους οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές. Διαμορφώνονται συνθήκες έκρηξης οι οποίες θα προκαλέσουν ανατροπές στην αγορά δεδομένου ότι το πρόβλημα οξύνεται.
Κατά πληροφορίες του insurance-eea προδιαγράφεται σκληρή αντιπαράθεση και δρομολογούνται κινήσεις συσπείρωσης καθώς υπάρχει έντονος αναβρασμός στον κλάδο.
Από όλη τη χώρα συλλέγονται αναφορές, καταγγελίες, και διάφορα άλλα σχετικά με το θέμα. Τα όσα έως τώρα έχουν συγκεντρωθεί στοιχειοθετούν την αθέμιτη- λένε οι διαμεσολαβούντες- τακτική που κυριαρχεί και σηματοδοτεί απώλεια εργασιών.
Τα συλλογικά όργανα εκπροσώπησης της διαμεσολάβησης, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας βρίσκονται σε κινητοποίηση, ενημερώνονται από τις κεντρικές οργανώσεις  και συνεισφέρουν στην συνολική κινητοποίηση για την καταγραφή των όσων συμβαίνουν από το Bancassurance.
Μάλιστα, κατά τα τελευταία δεδομένα η παραγωγικότητα των εργασιών στο Bancassurance δείχνει να αντλεί σημαντικά μερίδια από την ασθενική παραγωγή ασφαλίστρων της χώρας εντείνοντας τις συνθήκες ασφυξίας του κλάδου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]