Σκέψεις για εξαγορές κάνει η Altius Insurance

Η κερδοφορία της Altius Insurance επιτρέπει την επέκτασή της μέσω εξαγοράς άλλων εταιρειών σύμφωνα με τον Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο και Πρώτο Εκτελεστικό Διευθυντή της Altius Insurance Ευάγγελο Αναστασιάδη ο οποίος μίλησε σε ημερίδα της εταιρείας την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου. «Εάν υπάρξουν ευκαιρίες εξαγοράς υγιών εταιρειών με κουλτούρα η οποία συνάδει με τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της Altius θα ληφθούν σοβαρά υπόψιν», τόνισε.

Στον χαιρετισμό του προς το προσωπικό της εταιρείας, ο κ. Αναστασιάδης ανέφερε πως η Altius για το 2016 είχε κέρδη προ φόρων πέραν των 3 εκατ. ευρώ. Θύμισε ακόμη πως παρά τις δυσκολίες τις οποίες επέφερε η οικονομική κρίση και το κούρεμα καταθέσεων το 2013 η Altius δεν προχώρησε σε μείωση μισθών και δεν απέλυσε προσωπικό.

Η ισχύς και υγεία της Altius φαίνεται και από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο 180% του ποσού κεφαλαιακής επάρκειας που ορίζει το εναρμονιστικό νομοσχέδιο για τις Ασφαλιστικές και Αντασφαλιστικές Εργασίες, Φερεγγυότητα ΙΙ. «Θέλουμε ο πελάτης να νιώθει ασφαλής και το προσωπικό άνετο και σίγουρο για τα προϊόντα που προωθεί», σημείωσε ο κ. Αναστασιάδης.

Κλείνοντας, απευθυνόμενος στο προσωπικό της Altius είπε πως: «Η εταιρεία είστε εσείς» τονίζοντας για ακόμη μια φορά τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα της.

Πηγή: inbusinessnews.com

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]