Σεμιναρια επαναπιστοποίησης διαμεσολαβητών απο την Ιnterlife

Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης για το Δίκτυο των συνεργαζόμενων Διαμεσολαβητών της διοργάνωσε η INTERLIFE Ασφαλιστική, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος και χωρίς καμιά χρέωση για τους συνεργάτες.

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Πιστοποιημένο Κέντρο Εκπαίδευσης από την Εποπτική Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος). Με την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία σε θέματα εκπαίδευσης και την κατάλληλη υποδομή, η εταιρία πραγματοποίησε τα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης στις 11 & 12 Ιουνίου, ταυτόχρονα στο Αμφιθέατρο της έδρας, στη Θεσσαλονίκη, καθώς και στο Εκπαιδευτικό Κέντρο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αθηνών. Παράλληλα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Συνεργάτες, τα Σεμινάρια υποστηρίχθηκαν εξ αποστάσεως με σύγχρονη τηλεκπαίδευση σε περιβάλλον webinar στο υποκατάστημα της Εταιρίας στην Ρόδο, στο Επιμελητήριο Λάρισας και στο ξενοδοχείο ATRION, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Τα σεμινάρια παρακολούθησαν 297 συνεργάτες της εταιρίας.

Εισηγήτρια των σεμιναρίων για τον τομέα Α στη Θεσσαλονίκη (Προϊόντα τα οποία ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής προωθεί στην αγορά ) ήταν η Διευθύντρια Παραγωγής της εταιρίας, Κατερίνα Ιωαννίδου, ενώ την εισήγηση για τον τομέα Γ στην Αθήνα (Αποτελεσματικές Τεχνικές Πωλήσεων και Επικοινωνίας ), έκανε η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου Νοτίου Ελλάδος, Κατερίνα Καψάλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η INTERLIFE, επενδύει στην εκπαίδευση του Δικτύου συμβάλλοντας στην συνεχή ανάπτυξη των δεξιοτήτων των Διαμεσολαβητών μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δραστηριοποιούνται.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]