Σας περιμένουμε σήμερα στις 17.00 στην εκδήλωση του ΣΕΜΑ στο Money Show Θεσσαλονίκης

Η εκδήλωση του ΣΕΜΑ με θέμα «Ομαδική Ασφάλιση, Σχέση Εμπιστοσύνης & Πίστης στην Επιχείρηση» σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες στην Ομαδική Ασφάλιση Εθνική Ασφαλιστική & Ευρωπαϊκή Πίστη, θα λάβει χώρα σήμερα 19 Μαΐου στο Money Show Thessaloniki 2017 στο Hyatt Regency Thessaloniki, στην αίθουσα Grand Ballroom Ι στις 17.00 – 20.00.

Οι εισηγητές της εκδήλωσης θα απευθυνθούν στα μέλη του Συνδέσμου, στους συνεργάτες τους, γενικότερα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βόρειας Ελλάδος, καθώς επίσης στους επιχειρηματίες και τα υψηλόβαθμα στελέχη τους  και θα εστιάσουν τον λόγο τους στην σημασία  των ομαδικών ασφαλίσεων για το επιχειρείν, την οικονομία και την κοινωνία.

Ο κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Ευρωπαϊκής Πίστης με θέμα « Ομαδική Ασφάλιση, Ομαδικά Συνταξιοδοτικά Προγράμματα»

Ο  κ. Γιάννης Χατζηκωνσταντίνου, Διευθυντής Ομαδικών Ασφαλιστήριων Ζωής &  Προϊστάμενος Τομέα Ανάληψης Εργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής με θέμα: «Ομαδική Ασφάλιση, Ομαδικά Προγράμματα Ζωής και Υγείας».

Η κα. Βενετία Κουσία, Πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης του Ελληνο- Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου με θέμα « Αφοσιωμένοι Εργαζόμενοι: 12 μυστικά»

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν η κα. Θεοδώρα- Ιωάννα Οικονομοπούλου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων και ο κος Κωνσταντίνος Λάσκος, Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικών & Τραπεζικών Υποθέσεων.

Κατά το πέρας των εργασιών της ημερίδας θα ακολουθήσει διάλογος με τους παρευρισκόμενους με σκοπό την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων οπου θα επιμεληθεί η   κα Αγγελική Νταλιάνη, Μεσίτρια Ασφαλίσεων.

Η εκδήλωση διεξάγεται υπό την αιγίδα του Ελληνο- Ιταλικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

 Η εκδήλωση διεξάγεται με την οργανωτική υποστήριξη της Insurance Innovation και με χορηγό επικοινωνίας το insuranceforum.gr.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

 

 

 

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]