Προσωρινός εκκαθαριστής στην Enterprise Insurance (insuranceworld.gr)

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Επιτροπής Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών του Γιβραλτάρ (Gibraltar Financial Services Commission – GFSC), ως Προσωρινός Εκκαθαριστής (Provisional Liquidator) της ασφαλιστικής εταιρίας Enterprise Insurance Company Plc ορίστηκε με δικαστική απόφαση ο κ. Frederick White, ο οποίος θα διαχειρίζεται στο εξής τις υποθέσεις της εταιρίας υπό την εποπτεία της GFSC, αναφέρει η TτΕ σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Προσωρινός Εκκαθαριστής θα διερευνήσει τις δυνατότητες για τη μεταβίβαση των ασφαλιστηρίων συμβολαίων, την προστασία των περιουσιακών στοιχείων της εταιρίας και άλλα μέτρα που εξασφαλίζουν καλύτερα τη θέση των ασφαλισμένων, καθώς και τη διεκπεραίωση των εκκρεμών απαιτήσεων ζημιών σε όλες τις χώρες όπου λειτουργεί η Enterprise, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα.

Ο κ. White θα ενημερώσει όλους τους ασφαλισμένους για τον διορισμό του και την τρέχουσα κατάσταση, και θα επικοινωνήσει απευθείας με το δίκτυο διανομής της εταιρίας.

Οι ασφαλισμένοι και οι συνεργάτες της Enterprise μπορούν να ενημερώνονται απευθείας από τον δικτυακό τόπο της και να απευθύνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@eigplc.com.

Πηγή: www.insuranceworld.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]