Πρόγραμμα δωρεάν ασφάλισης μαθητών από το Δήμο Θεσσαλονίκης

H πρωτοβουλία αφορά τους περίπου 15.500 μαθητές που φοιτούν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη στους μαθητές των νηπιαγωγείων και των δημοτικών σχολείων παρέχεται με πρωτοβουλία της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας Δήμητρα Ακριτίδου, η πρωτοβουλία για τη δωρεάν ασφάλιση αφορά τους περίπου 15.500 μαθητές που φοιτούν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα καλύπτει τους μαθητές κατά την παραμονή τους στο σχολείο, κατά την πραγματοποίηση εκδρομών ή άλλων εκδηλώσεων την ευθύνη των οποίων έχουν οι σχολικές μονάδες και κατά τη μεταφορά τους με μεταφορικά μέσα (σχολικά λεωφορεία).

Όπως εξήγησε η κυρία Ακριτίδου, η ασφάλιση πραγματοποιήθηκε με την αριθμητική και μόνον επίκληση του συνόλου των μαθητών που φοιτούν σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με απόλυτο σεβασμό και εναρμόνιση με τις οδηγίες του Κανόνα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]