“Πωλήσεις Υπηρεσιών. Η διαφορά στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων” – Τη Δευτέρα το δωρεάν webinar του insurancewebinars.gr

Τα ασφαλιστικά προϊόντα είναι άυλα, αόρατα. Γι΄ αυτόν ακριβώς τον λόγο, είναι πιο δύσκολο να τα πουλήσεις.

Το insurancewebinars.gr, κατανοώντας την ιδιαιτερότητα των πωλήσεων των ασφαλιστικών προϊόντων, διοργανώνει εντελώς δωρεάν τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019 ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο: «Πωλήσεις Υπηρεσιών. Η διαφορά στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων». Ο Νίκος Σαπουντζής Life & Business Transformation Expert, βασισμένος στα 25 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις υπηρεσιών, μοιράζεται μαζί σου έναν πραγματικό θησαυρό από σύντομες και πρακτικές πληροφορίες για το πώς λειτουργούν οι αγορές και πως σκέφτονται οι δυνητικοί πελάτες.

Στη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου θα δοθούν πολύτιμες συμβουλές για να οργανώσεις καλύτερα τις πωλήσεις σου στο δύσκολο αλλά και τόσο αποδοτικό πεδίο της παροχής υπηρεσιών. Το webinar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD και GLASSDRIVE, και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, 18:00- 19.30.

Η κεντρική θεματολογία του webinar θα εστιάσει στα εξής:

  • Ποιο είναι το νόημα των ασφαλιστικών πωλήσεων;
  • Πώς θα γίνω ο πετυχημένος πωλητής που ονειρεύομαι και μου αξίζει να γίνω;
  • Τι προκαλεί τον φόβο αποτυχίας και πως ξεπερνάω την απόρριψη;
  • Αναζήτηση χρυσών σημείων αρχικής επαφής
  • Ποιες είναι οι δυο πιο κρίσιμες ερωτήσεις στις πωλήσεις;
  • Ποιες είναι οι τρεις πιο ανόητες ερωτήσεις στις πωλήσεις;
  • Δημιουργία πελατειακών σχέσεων
  • Δημιουργώντας το προσωπικό σου brand

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή:

Ο Νίκος Σαπουντζής είναι Life and Executive Transformation Expert, και εργάζεται επί σειρά ετών με επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους.

Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ο Νίκος κατέχει τα πτυχία Life Skills Coaching Advanced Diploma, NCFE Life Skills Coaching Advanced Award, IAC – Coaching Masteries Certification I, πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Master in Business Administration, Master in Agricultural Marketing. Είναι πιστοποιημένος Certified Basic Ericksonian Hypnotist και NLP Trainer. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα όπως επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση οργανωσιακής αλλαγής, ανάπτυξη τεχνικών αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την διαχείριση του εργασιακού άγχους.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]