Πλεκτάνη πίσω από τροχαίο ατύχημα με απαίτηση 42.000€ στη Κύπρο

 Σε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία της Κύπρου εναντίον 11 προσώπων που είχαν δημιουργήσει ολόκληρη πλεκτάνη πίσω από ένα ατύχημα, το οποίο φέρεται να έγινε στις 6 Ιανουαρίου του 2015, στη Πάφο.  Στο πρώτο όχημα επέβαινε  ζεύγος  με τα ενήλικα παιδιά  τους και στο δεύτερο δυο γυναίκες από τη Ρωσία.

Η καταγγελία της υπόθεσης έγινε από ασφαλιστική εταιρεία, κατόπιν συμπεράσματος από εμπειρογνώμονα  που κλήθηκε να διαλευκάνει την υπόθεση περί εικονικού δυστυχήματος και να υποδείξει αν δικαιολογείται το αίτημα των εμπλεκόμενων για ασφαλιστικές καλύψεις που ανέρχονταν τις 42 χιλιάδες ευρώ. Οι κατηγορίες εναντίον τους αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρα εξασφάλισης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις, καταρτισμός και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.

Αρχικά η αστυνομία συνέλαβε 10 πρόσωπα στη Λεμεσό, μεταξύ αυτών δύο γιατροί και ένας φυσιοθεραπευτής το ένα πρόσωπο δεν εντοπίστηκε καθώς απουσιάζει στο εξωτερικό. Ελεύθερες αφέθηκαν, η γυναίκα που επέβαινε στο πρώτο όχημα και η κοπέλα από τη Ρωσία, λόγω προβλημάτων υγείας.  Αύριο οι υπόλοιποι θα οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.


 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]