Πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτου στη Βόρεια Ελλάδα (asfalisinet.gr)

Διαστάσεις «επιδημίας» λαμβάνουν σε πανελλαδική κλίμακα οι περιπτώσεις που κάποιοι «επιτήδειοι», και μάλιστα από τον ασφαλιστικό χώρο, εκδίδουν πλαστά ασφαλιστήρια συμβόλαια αυτοκινήτου, καθώς υπήρξε νέα καταγγελία, αυτή τη φορά στο νομό Κοζάνης .

Η αναφορά αυτή έγινε στις 13/9/2016 στο γενικό γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Αντώνη Παπαδεράκη, στη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Προστασίας Καταναλωτή Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Κοζάνης τα πλαστά ασφαλιστήρια αυτοκινήτων εκδίδονται εν αγνοία των ιδιοκτητών τους, σε πολύ χαμηλότερη τιμή, από δύο ασφαλιστικά γραφεία στην πόλη της Κοζάνης και ένα στην περιοχή των Σερβίων.

Μάλιστα όπως επισημάνθηκε στη σχετική αναφορά, που έγινε προς τον κ. Παπαδεράκη έχει ενημερωθεί και το Σωματείο Ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου, Δημήτρης Ακουμιανάκης μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης, αφού επισήμανε ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη καταγγελία ή αναφορά, τόνισε πως το θέμα αυτό «είναι υπαρκτό», επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του σταθμού για ύπαρξη «ασφαλιστικού γραφείου» στα Σέρβια το οποίο, εδώ και τρία χρόνια εκδίδει άκυρα ασφαλιστήρια αυτοκινήτων. Μάλιστα όπως ανέφερε πολλοί ιδιοκτήτες, που ενεπλάκησαν σε τροχαίο, διαπίστωσαν εκ των υστέρων ότι δεν ήταν καλυμμένοι. Στις περιπτώσεις αυτές όμως το συγκεκριμένο ασφαλιστικό γραφείο «φρόντιζε» να μην υπάρχουν καταγγελίες, καθώς όπως ανέφερε ο κ. Ακουμιανάκης, είτε καλύπτει τις ζημίες που προκλήθηκαν είτε πληρώνει τα πρόστιμα που επιβάλλει η Τροχαία.

Πηγή : www.asfalisinet.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]