Πιστοποίηση κορυφαίου εργοδότη για όλες τις διεθνείς μονάδες του Ομίλου ΝΝ

Ανακοινώθηκε σήμερα ότι όλες οι επιχειρηματικές μονάδες της NN International Insurance έχουν πιστοποιηθεί ως Top Employer 2021.

Σχετική ανακοίνωση του Ομίλου αναφέρει :

Στον όμιλο  NN η φιλοδοξία μας είναι να είμαστε ηγέτης της ασφαλιστικής βιομηχανίας, γνωστός για την αφοσίωση  του στους πελάτες μας  , στους ανθρώπους μας  και  στην κοινωνία. Δεσμευόμαστε να στηρίξουμε τους συναδέλφους ώστε να είναι οι καλύτεροι και καλλιεργούμε μια κουλτούρα ευθυγραμμισμένη με τον σκοπό και τις αξίες μας. Η πιστοποίηση ως κορυφαίος εργοδότης για όλες τις διεθνείς επιχειρηματικές μονάδες  του ομίλου αναγνωρίζει τις προσπάθειές μας σε αυτόν τον τομέα και μας δίνει εμπιστοσύνη ότι οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουμε συμβάλλουν στη δέσμευσή μας για τους ανθρώπους και τον οργανισμό.

Όλες οι  διεθνείς επιχειρηματικές μονάδες του ομίλου συμμετείχαν στην έρευνα. Οι ευρωπαϊκές επιχειρηματικές μας μονάδες έχουν πιστοποιηθεί ως κορυφαίοι εργοδότες για τρίτο συνεχόμενο έτος. Για την Ιαπωνία, αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη πιστοποίηση. Οι επιχειρηματικές μας μονάδες  στην Ολλανδία συμμετέχουν σε άλλες έρευνες.

Το Top Employers Institute πιστοποιεί επιχειρήσεις με βάση τη συμμετοχή και τα αποτελέσματα στην Έρευνα  Βέλτιστων Πρακτικών Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η NN έχει πιστοποιηθεί ως Top Employer μαζί με περισσότερους από 1.600 οργανισμούς σε 120 χώρες που έχουν δεσμευτεί να ενισχύουν τον κόσμο της εργασίας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]