Πηγή ενημέρωσης για τις εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο η 20η ημερίδα του insuranceforum.gr αυτή την Πέμπτη στο Ηράκλειο Κρήτης!

Σημείο συνάντησης όλων των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου της ασφαλιστικής αγοράς της Κρήτης αποτελεί η 20η ημερίδα του insuranceforum.gr που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και ώρες 17.00 – 21.00.

Οι τρείς βασικές προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές για τα επόμενα χρόνια θα συζητηθούν κατά τη διάρκεια των εργασιών της ημερίδας.

Τα επώδυνα μέτρα και το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, οι αβάσταχτες ασφαλιστικές εισφορές αλλά και οι κανονισμοί – νομοθετικές πράξεις που φέρνουν νέα δεδομένα στον τρόπο άσκησης του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αποτελούν τα κύρια θέματα που θα αναλυθούν από αξιόλογους εισηγητές με πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Κεντρικός σκοπός της ημερίδας είναι όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στην διαμεσολάβηση.

Δείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για την ημερίδα (θεματολογία, εισηγητές) και κατεβάστε το πρόγραμμα και την πρόσκληση της ημερίδας.

Δημοσιογραφικό Τμήμα insuranceforum.gr

Εύη Λαζάρου

press@insuranceinnovation.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]