Περισσότεροι από 450 σύνεδροι στο 2ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ – Tο insuranceforum.gr ήταν εκεί.

Αδιαμφησβήτητα ήταν μία ξεχωριστή μέρα για την ασφαλιστική αγορά της Κύπρου.

Το 2ο συνέδριο του ΠΣΕΑΔ που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο St Raphael στην Λεμεσό ήταν άκρως επιτυχημένο, και από πλευράς προσέλευσης αλλα και από πλευράς συμμετοχών και ομιλιών.

Τίτλος του συνεδρίου «Ασφαλιστική διαμεσολάβηση , από την θεωρία στην πράξη» ένα συνέδριο που διεξήχθη υπο την αιγίδα του κυρίου Κώστα Πετρίδη , Υφυπουργού παρα τω Προέδρω.

Εξέχουσες ομιλίες από ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς της Κύπρου αλλα και με παρουσία πολιτικών που μίλησαν για την ανάκαμψη της Κυπριακής Οικονομίας πάντα αναφερόμενοι και στην σημασία που έχει σε αυτό ο ασφαλιστικός κλάδος.

Με μία συγκινητική εισαγωγή ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου κ.Αλέξης Ιεροκηπιώτης έκανε μία αναδρομή 13 χρόνια νωρίτερα όταν κάποιοι επαγγελματίες διαμεσολαβητές αποφάσιζαν να ξεκινήσουν  ένα σύλλογο με βασικό στόχο την κατοχύρωση και την αναβάθμιση του ρόλου του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αλλα και συνέχισε συντονίζοντας το συνέδριο μέχρι το τέλος.

Οι παρουσιάσεις στο συνέδριο άκρως ενδιαφέρουσες και πολυεπίπεδες.

Η σημασία της επαγγελματικής ευθύνης και της Ιδιωτικής ασφάλισης και πώς συμβάλει στην οικονομική ανάκαμψη της Κυπριακής Οικονομιίας και πολλά αλλα θέματα συζητήθηκαν κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου.

Μεταξύ αυτών και η Senior Manager Risk Management στην SOL Consulting κα Μυρτώ Χαμπάκη σε μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία, ενημέρωσε τους σχεδόν 450 συνέδρους για το πώς η εφαρμογή της οδηγίας IDD θα επηρεάσει τον τρόπο λειτουργίας των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και πώς πρέπει να προετοιμαστούν.

Το συνέδριο χαιρέτησαν μεταξύ των άλλων οι κ.κ

Μάριος Παυλίδης, Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ

Μανώλης Ιωαννίδης, Πρόεδρος του ΑΙΚ

Αρτεμις Παντελίδου, Πρόεδρος ΠΣΑΕΚ

Γιώργος Χαραλαμπίδης, Εμπορικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου.

Το συνέδριο υποστήριξαν πλήθος εταιρειών.

Κατά την λήξη του συνεδρίου έγινε και η τελετή Μνημονίου συνεργασίας με τον Πανευβοϊκό Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

 

Ο κ. Αλέξης Ιεροκηπιώτης ξεκινάει τις εργασίες του Συνέδριου

2016-11-18 08.49.30

Ο κ. Μάριος Παυλίδης , Πρόεδρος ΠΣΕΑΔ

2016-11-18 08.59.31

Η κα. Μυρτώ Χαμπάκη μιλάει για την οδηγία IDD.

2016-11-18 11.43.41

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]