Παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Οδηγία IDD: Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων» από την Insurance Innovation.

Μετά από την άκρως επιτυχημένη πορεία του πρώτου της βιβλίου, η Insurance Innovation, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει και στην Αθήνα το νέο βιβλίο με τίτλο «Οδηγία IDD: Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων». Συγγραφέας του βιβλίου είναι η κα Μυρτώ Χαμπάκη, στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς με υψηλή τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στην Αθήνα, στην αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Ομόνοια 44, Αθήνα 106 79) από τις 16.30 έως τις 18.30.

Την παρουσίαση συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation και εκδότης του βιβλίου.

Αποκλειστικός χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής & αντικατάστασης κρυστάλλων αυτοκινήτων GLASSDRIVE.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί Υπό την Αιγίδα των:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) και κλαδικών φορέων οι οποίοι θα ανακοινωθούν σύντομα

Χορηγοί επικοινωνίας του βιβλίου:

Insuranceforum.gr – Insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – Asfalisinet.gr – underwriter.gr – euro2day.gr – sofokleousin.gr – reporter.gr

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Το βιβλίο αποτελεί ένα πρακτικό Οδηγό για τις κανονιστικές απαιτήσεις που εισάγει η Οδηγία IDD (Insurance Distribution Directive) για την διανομή ασφαλιστικών προϊόντων.

Με τη χρήση κατανοητής γλώσσας και με δομή που συμβαδίζει με τα πρακτικά ερωτήματα που απασχολούν τους σύγχρονους επαγγελματίες του κλάδου, το βιβλίο προσεγγίζει  τις ελάχιστες προδιαγραφές που θέτει η Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προσυμβατική ενημέρωση, την σύγκρουση συμφερόντων, την οργάνωση και την διακυβέρνηση των καναλιών διανομής και των προϊόντων καθώς και των απαιτήσεων επιμόρφωσης, καταλληλότητας και αξιοπιστίας.

Στόχος του βιβλίου είναι να περιγράψει εν συντομία, αλλά ουσιαστικά, το πώς διαμορφώνεται η νέα πραγματικότητα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση από την 1η Οκτωβρίου 2018 – την ημερομηνία σταθμό για την οριστική υιοθέτηση του νέου πλαισίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο καθώς και για προ-παραγγελίες  στο www.insuranceinnovation.gr/publications

Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ. 2315 311282 – 2312 201003 info@insuranceinnovation.gr

προσκληση παρουσίασης βιβλίου ΑΘΗΝΑ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]