«Πάντα δίπλα σας»: Νέα τηλεοπτική καμπάνια για τις ολοκληρωμένες καλύψεις της ΑΧΑ στην Υγεία

Η αίσθηση ασφάλειας και η ολοκληρωμένη υποστήριξη που προσφέρουν τα προγράμματα της ΑΧΑ για την Υγεία βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας της Εταιρείας με κεντρικό μήνυμα «Πάντα δίπλα σας». Στη νέα διαφημιστική ταινία ένας «σούπερ ήρωας» βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του πρωταγωνιστή-πελάτη σε όλα τα στάδια της ζωής του προφυλάσσοντάς τον σε όλες τις δύσκολες στιγμές με τις απαραίτητες λύσεις.

Η νέα καμπάνια της ΑΧΑ υπογραμμίζει την αίσθηση ξεγνοιασιάς που απολαμβάνουν οι πελάτες της μέσα από προγράμματα Υγείας 3600. Με βασικούς άξονες την ολιστική προσέγγιση και την ευελιξία, η ΑΧΑ απαλλάσσει τους πελάτες της από φόβους και ανησυχίες προσφέροντας κάλυψη πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη νοσηλεία.

Με αφορμή την νέα τηλεοπτική καμπάνια της ΑΧΑ ο Διευθυντής Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας, Μπάμπης Αναστασιάδης, δήλωσε: «Βασικός γνώμονας στον σχεδιασμό των προϊόντων μας είναι να προσφέρουν ξεγνοιασιά και ασφάλεια στους πελάτες μας καλύπτοντας όλα τα στάδια της ζωής τους. Η νέα μας τηλεοπτική καμπάνια προωθεί με έναν δημιουργικό τρόπο την ολιστική προσέγγισή μας στις καλύψεις υγείας, αναδεικνύοντας τα μοναδικά πλεονεκτήματα και οφέλη του προγράμματος Mediσυν2 που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: απευθείας εξόφληση δαπανών και στο εξωτερικό, νοσηλεία στο σπίτι, δαπάνες αποκατάστασης, βοήθεια στην καθημερινότητα, δεύτερη ιατρική γνωμάτευση».

Δείτε το διαφημιστικό εδώ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]