Πάνω από 300 επιχειρηματίες παρακολούθησαν την Live Streaming Ομιλία Επιχειρηματικότητας για το 2021!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συμβούλου μάρκετινγκ Θέμη Σαρανταένα με θέμα: «Δράση σήμερα, ανάπτυξη αύριο! Τα 5 βήματα της επιχειρηματικότητας για το 2021» που μεταδόθηκε σε ζωντανή μετάδοση από το concept – βιβλιοπωλείο Free Thinking Zone την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.

Την ομιλία παρακολούθησαν ζωντανά πάνω από 300 προεγγεγραμμένοι επιχειρηματίες. Το event πραγματοποιήθηκε  χωρίς την παρουσία κοινού λόγω των περιοριστικών μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης της πανδημίας Covid-19 και μεταδόθηκε με LIVE STREAMING διαδικτυακά.

Μπορείτε να δείτε την ομιλία, μαγνητοσκοπημένη on demand εδώ: https://marketingconsultant.gr/seminaria/omilia-drasi-simera-anaptyxi-ayrio/

Θεματολογία:

Λόγω της τρέχουσας κατάστασης στην κοινωνία μας με την πανδημία Covid-19, τα συνεχόμενα lockdown, τους περιορισμούς στις μετακινήσεις και την αβεβαιότητα του πότε θα τελειώσει όλο αυτό, η επιχειρηματικότητα -και ειδικά η μικρομεσαία- έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό.

Οι επιχειρηματίες σήμερα καλούνται να καταφέρουν να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους, με την μειωμένη ρευστότητα και παράλληλα να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή όταν η οικονομία επανεκκινήσει. Βάσει των ερευνών, των προβλέψεων και των προηγούμενων αντίστοιχων συνθηκών (ιστορικό) διαφαίνεται πως η κατανάλωση θα εκτιναχθεί ξαφνικά, με πελάτες και καταναλωτές να θέλουν να κερδίσουν το χαμένο έδαφος. Μην ξεχνάτε πως σήμερα – κυρίως λόγω της ευκολίας της διάδοσης της πληροφορίας- οι επιλογές που έχουν οι πελάτες μας είναι πολλές και η μεταπήδηση τους σ’ έναν ανταγωνιστή μας εύκολη.

Σήμερα είναι ευκαιρία να:

  1. Θέσουμε τις επιχειρηματικές βάσεις της στρατηγικής μας για το επόμενο εξάμηνο
  2. Ενισχύσουμε την διαφοροποίησή μας
  3. Βελτιώσουμε τα πρωτόκολλα εξυπηρέτησης των πελατών μας
  4. Ετοιμάσουμε το marketing offer μας ώστε να εμφανιστούμε δυναμικά στο μυαλό (και στην καρδία) των πελατών μας όταν αυτοί επιστρέψουν

Απαιτείται λοιπόν δράση σήμερα για την ανάπτυξη του αύριο. Η προτεινόμενη αυτή δράση θα παρουσιάστηκε μέσα από 5 βήματα.

 

Βρείτε Video on Demand εδώ: https://marketingconsultant.gr/seminaria/omilia-drasi-simera-anaptyxi-ayrio/

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]