Π.Σ.Σ.Α.Σ.: Επιλογή έδρας από τους υποψήφιους στις Επιμελητηριακές Εκλογές

Οι επικείμενες Επιμελητηριακές Εκλογές έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση μιας και οι Διαμεσολαβούντες αποτελούν μια από τις πολυπληθέστερες ομάδες Επαγγελματιών στα κατά τόπους Επιμελητήρια.

Η συμμετοχή στα Διοικητικά Συμβούλια των Επιμελητηρίων του μεγαλύτερου δυνατού αριθμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι δεδομένο ωφέλιμο για τον κλάδο μας.

Σε συνέχεια της πρότασης της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος, ο Σύνδεσμός μας καλεί με την σειρά του τους Επικεφαλής των Συνδυασμών στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών να δηλώσουν εκ των προτέρων πώς θα χρησιμοποιήσουν το πλεονέκτημα που τους δίνει η νομοθεσία να επιλέξουν την έδρα που θα καταλάβουν οι ίδιοι, ανάμεσα στους Επαγγελματίες και τις Υπηρεσίες.

Ο περιορισμένος αριθμός των εδρών που δικαιούνται οι υπηρεσίες στο ΕΕΑ κάνει επιτακτική την επιλογή της έδρας από την κατηγορία των επαγγελμάτων ώστε να είναι δυνατόν να εκλεγεί αξιόλογος αριθμός συναδέλφων, από οποιοδήποτε ψηφοδέλτιο.

Ήδη η δημόσια δήλωση του νυν Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Χατζηθεοδοσίου, ότι θα καταλάβει την έδρα του από την κατηγορία των επαγγελματιών αποτελεί θετική εξέλιξη και προσδοκούμε ότι το ίδιο θα πράξουν και οι κκ Λεβετσοβίτης, Δημαρχιάδης και Καρναχωρίτης στηρίζοντας έτσι τη δυνατότητα ισχυρής εκπροσώπησης του κλάδου.

Άλλωστε η εκ των προτέρων ενημέρωση των ψηφοφόρων των Συνδυασμών αποτελεί πράξη διαφάνειας η οποία σίγουρα θα εκτιμηθεί από όλους τους συναδέλφους μας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ Π.Σ.Σ.Α.Σ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]