«Όσοι διαπράττουν ασφαλιστικές απάτες, προκαλούν αύξηση των ασφαλίστρων για όσους τηρούν τους νόμους»

Μία διευθύντρια γυμνασίου της Νέας Υόρκης πήρε ένα σκληρό μάθημα για την ασφαλιστική απάτη που διέπραξε.

Η Oneatha Swinton, κηρύχθηκε ένοχη για ασφαλιστική απάτη και καταδικάστηκε με τριετή περίοδο επιτήρησης και με 6,200 δολάρια αποζημίωσης συν ένα πρόστιμο 800 δολαρίων, σύμφωνα με το New York Post.

Η Swinton διαπιστώθηκε ότι σκόπιμα απέφυγε να πληρώσει περίπου 3.000 δολάρια σε ασφάλιστρα για το πολυτελές της αυτοκίνητο, δηλώνοντας το όχημα σε άλλη πολιτεία. Το αυτοκίνητο, ένα SUV Lexus, καταχωρήθηκε σε διεύθυνση της Pennsylvania το όνομα της Tanya John, μίας εκπαιδεύτρια πωλητών που εργαζόταν με την Swinton στο παρελθόν. Για τη δική της συμμετοχή στην απάτη, στη John επιβλήθηκε πρόστιμο $ 500 και περίοδος επιτήρησης 19 μήνες.

«Η Πενσυλβάνια έχει χαμηλότερα ασφάλιστρα αυτοκινήτου από τη Νέα Υόρκη, πράγμα που καθιστά το κράτος ιδανικό στα μάτια των μικροαπατεώνων», δήλωσε στη New York Post ο James Quiggle, διευθυντής επικοινωνιών στο Coalition Against Insurance Fraud. «Όσοι διαπράττουν ασφαλιστικές απάτες, προκαλούν αύξηση των ασφαλίστρων για όσους τηρούν τους νόμους», δήλωσε στο New York Post ο Josh Shapiro, γενικός εισαγγελέας της Πενσυλβανίας.”

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]