ONLINE η νέα σελίδα της GAMA Hellas

Με γνώμονα την παροχή γνώσης υψηλών προδιαγραφών, η νέα ιστοσελίδα της GAMA Hellas ενημερώνει τον σύγχρονο manager ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών μέσα από ένα πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό.

Πιο συγκεκριμένα στο διαδικτυακό τόπο της GAMA Hellas ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να συμβουλευτεί το GAMA INTERNATIONAL Journal που είναι το μοναδικό περιοδικό του κλάδου με αποκλειστικό αντικείμενο ενασχόλησης την ανάπτυξη των Managers και της παραγωγικότητας στελεχών που ασχολούνται με παροχή ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Τα μέλη έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν πάνω σε επίκαιρα θέματα, μέσα από μια επιλογή άρθρων ηγεσίας και management από τον χώρο των επιχειρήσεων και της ακαδημαϊκής δυνατότητας και από τα e-books & Briefs, σειρές χρήσιμων εγχειρίδιων πλούσια σε συμβουλές, στοχευμένες  λύσεις και πρακτικές ιδέες. Επίσης  όποιος θέλει να μοιραστεί τις ιδέες, τις εμπειρίες αλλά και τις πρακτικές που εφαρμόζει καθημερινά μπορέι να μοιραστεί το άρθρο του στην ιστοσελίδα της GAMA Hellas. Σύντομα online θα βρίσκονται και εκπαιδευτικά σεμινάρια/ εργαστήρια.

Επισκεφθείτε εδώ το διαδικτυακό τόπο της GAMA Hellas.

Δείτε εδώ τις οδηγίες εγγραφής.

Τι είναι η GAMA Hellas;

Η GAMA Hellas είναι το εγκεκριμένο και επίσημο παράρτημα του Διεθνούς Οργανισμού  GAMA International για την Ελλάδα και την Κύπρο και το πρώτο στην Ευρώπη.

Αποτελεί τον μοναδικό τρόπο σύνδεσης  μελών από την Ελλάδα και την Κύπρο με τον Διεθνή Oργανισμό.

Ο σκοπός της GAMA Hellas είναι να υπηρετεί τις ανάγκες ανάπτυξης των managers, χρησιμοποιώντας εργαλεία και τεχνικές που έχουν αναπτύξει πολύ επιτυχημένα συστήματα πωλήσεων στις ΗΠΑ.

Στηρίζει τους managers με σύγχρονες εφαρμογές ώστε να αναπτυχθούν, να γίνουν καλύτεροι, αποδοτικότεροι και να διευθύνουν με επιτυχία τα γραφεία τους.

ΙΔΡΥΣΗ

Μετά από 2 χρόνια εντατικής προσπάθειας, ιδρύθηκε η GAMA Hellas, το επίσημο παράρτημα της  GAMA International  στην Ελλάδα.

Η υπογραφή του σχετικού memorandum μεταξύ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΣΑΣ) και της GAMA International, πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο του LAMP 2014 στο Nashville των ΗΠΑ με πρόεδρο τον κ. Κλέαρχο Πεφάνιο.

Τη δυναμική του πρώτου παραρτήματος της GAMA International στην Ευρώπη, της GAMA Hellas, ενισχύει η ανάληψη της Προεδρίας από τον Γιάννη Τοζακίδη, μέλους της GAMA Hellas, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τον Ιούνιο του 2016.

Ο Γιάννης Τοζακίδης, νέος Πρόεδρος της GAMA Hellas, τόνισε σε Δελτίο Τύπου ΠΣΣΑΣ – GAMA Hellas, 22/06/2016 :

«Η εναλλαγή προσώπων στη διοίκηση του τοπικού παραρτήματος της GAMA συνιστά μια ανανέωση της δέσμευσης για την εισαγωγή όλο και περισσοτέρων συναδέλφων στη σύγχρονη γνώση για το management.

Η εποχή μας χαρακτηρίζεται από υψηλές απαιτήσεις και οφείλουμε να τροφοδοτούμε συνεχώς, μέσα από συνεχή επαγγελματική αναβάθμιση, την παραγόμενη αξία για την ιδιωτική ασφάλιση και τους ασφαλισμένους.

Συνεχίζουμε με αυτό τον σταθερό προσανατολισμό και ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες του θεσμού».

GAMA International

Η GAMA International είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε  πριν απο  62 χρόνια, έχοντας ως στόχο τη δημιουργία ηγετών που διαμορφώνουν  και συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Αποτελεί τον μοναδικό εκπαιδευτικό οργανισμό αφοσιωμένο αποκλειστικά στην διαρκή βελτίωση της παραγωγικότητας και της αποτελεσματικότητας των managers όλων των βαθμίδων.

Κεντρικός πυλώνας των δραστηριοτήτων της, αποτελεί η παροχή σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων και τεχνικών, οι οποίες εξοικειώνουν τους managers με τις νέες απαιτήσεις της εποχής και εφαρμοσμένες πρακτικές από τα πιο επιτυχημένα γραφεία πωλήσεων των ΗΠΑ.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις από την CEO της GAMA Hellas, Bonnie Godsman

https://youtu.be/nci-LZK-amU

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]