Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία το 1ο Πανευβοϊκό Συνέδριο του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

Με μία απρόσμενη επιτυχία προσέλευσης ολοκληρώθηκε το 1ο  Συνέδριο του Πανευβοϊκού Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών που είχε ως τίτλο «Από την θεωρία στην πράξη».

Περισσότεροι από 120 ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές από πολλές περιοχές έδωσαν το παρόν το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου στην Χαλκίδα όπου και παρακολούθησαν τις εργασίες του Συνεδρίου οι οποίες περιλαμβάνανε δύο εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ομιλίες.

3

Κατά την έναρξη της βραδιάς η πρόεδρος του Συνδέσμου κα Δέσποινα Καραμπέτσου αναφέρθηκε στις δράσεις του Συνδέσμου αλλα και τους λόγους για τους οποίους διοργανώθηκε το συγκεκριμένο συνέδριο. Τέλος δήλωσε παρόν σε όλες τις ενέργειες που συμβάλλουν στην προάσπιση των συμφερόντων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

καραμπετσου 2

Έπειτα ο κ.Κατσαλής Αντώνης (Consulting & Training) μίλησε για την κρίση που διανύουμε και πώς οι άνθρωποι πρέπει να την αντιμετωπίσουν αλλά κυρίως για το πώς πρέπει να την δουν ως μία πραγματική ευκαιρία για να εξελιχθούν και να βρουν νέους τρόπους ανάπτυξης.

Συνεχίζοντας η κα Μυρτώ Χαμπάκη (Senior Manager στον Τομέα Διαχείρισης Κινδύνων της Crowe Sol Consulting) αναφέρθηκε στην οδηγία IDD που σε συνδυασμό με την εφαρμογή της οδηγίας SOLVENCY II αλλάζει τον τρόπο της καθημερινής λειτουργίας των ασφαλιστικών γραφείων.

Το συνέδριο συνδιοργανώθηκε με το επιμελητήριο Εύβοιας. Το παρόν έδωσαν και εκπρόσωποι του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών αλλά και στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών.

καραμπετσου 1

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου κόπηκε η πίτα του Συνδέσμου και ακολούθησε μία υπέροχη βραδιά με ζωντανή μουσική.

Υποστηρικτής επικοινωνίας ήταν το insuranceforum.gr το οποίο βρέθηκε στην Χαλκίδα και κάλυψε τις εργασίες του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]