Ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο κύκλος επαναπιστοποίησης συνεργατών MEGA BROKERS

Ο κύκλος επαναπιστοποίησης της MEGA BROKERS για το έτος 2016 ολοκληρώθηκε τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη με θεαματική ανταπόκριση του Δικτύου συνεργατών της.
Στο ξενοδοχείο Crown Plaza Athens City, το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, διεξήχθη το σεμινάριο για τους συνεργάτες Νοτίου Ελλάδος από την ασφαλιστική εταιρία GENERALI, σε μία κατάμεστη αίθουσα 300 ατόμων.

13

Την έναρξη της εκπαίδευσης έδωσε ο κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων, την αναγκαιότητα των σεμιναρίων επαναπιστοποίησης, ενώ για μια ακόμα φορά τόνισε τη σπουδαιότητα της τεχνολογίας και της εξέλιξης στον τομέα της ασφάλισης.

14

Στο κλείσιμο της ομιλίας του, δεσμεύτηκε ότι η MEGA BROKERS θα παραμείνει «σύμμαχος» των συνεργατών της και προέτρεψε Στελέχη και συνεργάτες να χειροκροτήσουν όλοι μαζί την ομαδική προσπάθεια που συνέβαλλε στην επιτυχία της εταιρίας για την κατάταξή της στην πρώτη θέση, για έβδομη συνεχή χρονιά, ανάμεσα σε ελληνικές και ξένες μεσιτικές εταιρίες στα «Αποτελέσματα των Μεσιτικών και Πρακτορειακών Εταιριών για το έτος 2015».

imageedit_13_6278135970

Παράλληλα, περισσότεροι από 120 συνεργάτες Βορείου Ελλάδος παρακολούθησαν το Σάββατο 08 Οκτωβρίου 2016, σεμινάριο από Στελέχη της EUROLIFE ERB στην πόλη της Θεσσαλονίκης στο ξενοδοχείο Capsis. Το καλωσόρισμα των συνεργατών πραγματοποιήθηκε από το Διευθυντή Βορείου Ελλάδος κο Αχιλλέα Καρανατσίδη και τη συνέχεια έδωσε το ευχάριστο και δυναμικό βιντεοσκοπημένο μήνυμα του Προέδρου & Διευθύνοντα Συμβούλου της MEGA BROKERS, κου Γιάννη Χατζηθεοδοσίου ο οποίος ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους.

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]