ΟΑΣΕ – Εσείς φροντίσατε για την Ετήσια Κάρτα ΟΑΣΑ 2019;

Η Ομοσπονδία από κοινού με την Ο.Τ.Ο.Ε. συνεργάζεται και φέτος με τον ΟΑΣΑ (Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών), προκειμένου οι συνάδελφοι ασφαλιστικοί υπάλληλοι και τα εξαρτώμενα μέλη των οικογενειών τους  να τύχουν της ειδικής έκπτωσης στα μέσα μαζικής μεταφοράς, με την αγορά Ετήσιας Κάρτας (Με ισχύ 1/3/2019– 29/2/2020).

 

 Α.  Οι ετήσιες κάρτες θα είναι δύο τύπων:

  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (μέχρι το Κορωπί) και Προαστιακό (Μαγούλα – Πειραιάς – Κορωπί). Με τιμή 281€

ΔΕΝ ισχύουν :

  • στις λεωφορειακές γραμμές EXPRESS του Αεροδρομίου
  • στη γραμμή Χ80 και
  • στο Μετρό στο τμήμα Κορωπί – Αεροδρόμιο
  1. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ: Λεωφορεία (ΚΑΙ στις γραμμές express του Αεροδρομίου) Τρόλεϊ, Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, Τραμ, Μετρό (έως το Αεροδρόμιο) και Προαστιακό (στο τμήμα του προαστιακού Μαγούλα – Πειραιάς – Αεροδρόμιο). Με τιμή 417€

ΔΕΝ ισχύουν στη γραμμή Χ80.

Β. Η ΟΑΣΕ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019.

Οι συνάδελφοι δύνανται να προμηθευτούν ετήσια προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα και για τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους (σύζυγο και τέκνα).

Οι συνταξιούχοι, άνω των 65 ετών, ή που θα κλείσουν τα 65 μέσα στην περίοδο ισχύος του εισιτηρίου, έχουν έκπτωση 50% και ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΡΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΟΤΟΕ – ΟΑΣΕ.

Γ. ΟΙ σύλλογοι πρέπει μέχρι τη Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ και να ορίσουν έναν συνάδελφο ως ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗΣ που θα έχει την επαφή με την ΟΑΣΕ.

Στις επιχειρήσεις όπου δεν υπάρχει Επιχειρησιακός Σύλλογος, θα πρέ­πει να οριστεί ένας συνάδελφος που θα αναλάβει να συγκεντρώσει τις αποδείξεις κατάθεσης  του ποσού αντίστοιχα και να τα προσκομίσει στον ΣΥΑΕ.

Για την παραλαβή των αιτήσεων,  των συγκεντρωτικών καταστάσεων και των αποδείξεων κατάθεσης του ποσού από τους Συλλόγους και τις Επιχειρήσεις, αλλά και τη διακίνηση των Καρτών την ευθύνη θα έχει από την ΟΑΣΕ, η συνάδελφος: Βούλα Προβίδα  (Τηλ. 210 3616572, φαξ 210 3647284).

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Δεν θα παραλαμβάνουμε μετρητά. Τα χρήματα θα κατατίθενται στον τραπ. Λογ/σμό της ΟΑΣΕ  στην Τρ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ :  6002-010906-622  ΙΒΑΝ  :  GR70 0171 0020 0060 0201 0906 622

Δ. Όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες έχουν ενεργοποιήσει την ηλεκτρονική τους κάρτα, σε μεταγενέστερη ημερομηνία (δηλαδή μετά την 1η Μαρτίου), για να τύχουν της έκπτωσης θα πρέπει να καταβάλουν το ισόποσο ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ και θα ενεργοποιούν το ηλεκτρονικό εισιτήριο μετά τη λήξη του.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση απώλειας της ηλεκτρονικής κάρτας μπορεί να αντικατασταθεί μεταφέροντας το υπόλοιπο της στην νέα ηλεκτρονική κάρτα, με την προσκόμιση των απαραίτητων δικαιολογητικών ΣΤΟΝ ΟΑΣΑ, όπως βεβαίωση της ΟΑΣΕ τον ΑΜΚΑ, το pin (8-ψήφιο) της απολεσθείσας ηλεκτρονικής κάρτας και με την καταβολή δύο (2) ευρώ για την αντικατάστασή της. Η ΟΑΣΕ θα χορηγεί σχετική βεβαίωση, την οποία θα προσκομίζει ο ενδιαφερόμενος στον ΟΑΣΑ.

Ε. ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΤΗΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Αφού ενημερωθεί ο κάτοχος της κάρτας από τον αρμόδιο υπάλληλο του Συλλόγου του, ότι έχει ολοκληρωθεί η μαζική επαναφόρτιση, πρέπει να προσέλθει σε ένα οποιοδήποτε ΑΜΕΚ σε οποιοδήποτε σταθμό του Μετρό ή του Τραμ και αφού τοποθετήσει την κάρτα του στη θήκη, επιλέγει ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ και επαναφορτίζεται η κάρτα του με το κόμιστρο. Το νέο προϊόν ενεργοποιείται μετά τη λήξη του ήδη υπάρχοντος ενεργοποιημένου. Σημειώνεται, ότι η ίδια αυτή διαδικασία θα επαναλαμβάνεται κάθε φορά που πρέπει να γίνει μαζική επαναφόρτιση μέσω online πληρωμής (βλέπε συνημμένο έγγραφο «ΟΔΗΓΙΕΣ: ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΕΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΤΕΣ»).

ΣΤ. Οι Σύλλογοι υποχρεούνται ΜΕΤΑ το πέρας της συλλογής των χρημάτων, να στείλουν ή να προσκομίσουν στην ΟΑΣΕ αντίγραφο καταθετηρίου με το ισόποσο στους Λογαριασμούς της ΟΑΣΕ. Μαζί με το καταθετήριο, θα πρέπει να αποσταλούν με email στην ΟΑΣΕ ηλεκτρονικά αρχεία τύπου excel με τα στοιχεία:

ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ, ΤΥΠΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ(1 ή 2), ΑΜΚΑ,  ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ.

Ζ. Παρακαλούμε συμπληρώστε το συνημμένο αρχείο με τα στοιχεία των συναδέλφων. Oι αριθμοί των καρτών πρέπει να εισαχθούν αυτούσιοι χωρίς σημεία στίξεως (αποστρόφους κλπ). Είναι μορφοποιημένο κατάλληλα ώστε να πάρει αυτούσιο το νούμερο. Για τον τύπο των εισιτηρίων συμπληρώστε το αντίστοιχο νούμερο, ήτοι:

  1. ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ 365 ΗΜΕΡΩΝ                                                          281,00€
  2. ΌΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 365 ΗΜΕΡΩΝ                417,00€

Να γίνει γνωστό στους συναδέλφους, ότι ΟΛΕΣ οι κάρτες απεριορίστων διαδρομών θα διανεμηθούν ΜΟΝΟ μέσω των Επιχειρησιακών Σωματείων και του Κλαδικού Συλλόγου ΣΥΑΕ.  

Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη των επιχειρησιακών συλλόγων ή του κλαδικού σωματείου ΣΥΑΕ, μπορούν να εγγράφονται και να συμμετέχουν στην προσφορά.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]