Ο Τάκης Μιχαλόπουλος στο 3o τεύχος του The Insurer που κυκλοφορεί

Το τρίτο τεύχος του The Insurer, της αξιόπιστης ενημέρωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή μόλις κυκλοφόρησε και απευθύνεται για ακόμη μία φορά 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Το The Insurer επικεντρώνεται στις πραγματικές ειδήσεις του κλάδου και στην ουσία των γεγονότων με μία θεματολογία πλούσια και ενδιαφέρουσα. Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), Τάκης Μιχαλόπουλος, δίνει μία ουσιαστική συνέντευξη για τον ασφαλιστικό κλάδο στην χώρα μας. Ο κ. Τάκης Μιχαλόπουλος, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ), ασχολείται με τα κοινά του ασφαλιστικού κλάδου εδώ και 20 χρόνια, κάνοντας καθημερινότητά του την επίλυση των προβλημάτων της Διαμεσολάβησης. Μιλώντας στο περιοδικό The Insurer και τον Αντώνη Αντωνόπουλο εκφράζει την πάγια θέση του για ενιαία αντιμετώπιση και συλλογική ανάπτυξη της διαμεσολάβησης.

“Η ενιαία αντιμετώπιση των προβλημάτων του Κλάδου μας προϋποθέτει τη συλλογική ανάπτυξη της Διαμεσολάβησης, η οποία επιτυγχάνεται μέσω της ενότητας. Η ΠΟΑΔ είναι αυτός ο Δευτεροβάθμιος Πανελλήνιος Φορέας εκπροσώπησης της Διαμεσολάβησης, που έχει πετύχει στην πράξη αυτήν την ενότητα μέσω της καταστατικής του δομής και λειτουργίας.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχαλόπουλος.

Συνεχίζοντας σημείωσε: “Το μέλλον της ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, όπως έχω αναφερθεί και πρόσφατα, διαγράφεται ελπιδοφόρο με δυνατότητες ανάπτυξης, αλλά που προσωρινά πλήττεται από τις παθογένειες της ελληνικής πραγματικότητας, όπως η υπερφορολόγηση, η μειωμένη αγοραστική δυνατότητα του πελάτη/καταναλωτή και οι αθέμιτες πρακτικές ορισμένων δικτύων διανομής έναντι των υπολοίπων. Αυτοί οι αρνητικοί παράγοντες μπορούν να απαλειφθούν/μειωθούν αλλά αυτό προϋποθέτει χρόνο και στοχευμένες παρεμβάσεις.”.

Διαβάστε το σύνολο της συνέντευξης στο The Insurer που κυκλοφορεί.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Ετήσια συνδρομή 16 €

Για περισσότερα πακέτα συνδρομών επικοινωνήστε στο 2312201003 ή στο info@insuranceinnovation.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]