«Ο συνεργάτης- ασφαλιστής είναι “πρωταγωνιστής” της ανάπτυξης στην ασφαλιστική αγορά»

Η NP Ασφαλιστική, με 17 έτη ανοδικής πορείας στην αγορά, δημιούργησε ένα ευφυέστατο και δυναμικό διαφημιστικό μήνυμα το οποίο εστιάζει στον “ασφαλιστή”, τον συνεργάτη της εταιρίας τον οποίο θεωρεί ως πρωταγωνιστή στην ανάπτυξη των εργασιών της στο νέο ασφαλιστικό περιβάλλον και η οποία προβάλλεται σε όλα τα μεγάλα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας καθώς και στα social media.

Είναι ο επαγγελματίας τον οποίο η NP Ασφαλιστική τιμά, και τον θεωρεί καταλύτη των εξελίξεων στον κλάδο καθώς είναι αυτός ο οποίος ενημερώνει, διαδίδει, και τελικώς τοποθετεί την ιδιωτική ασφάλιση στους πολίτες, τις επιχειρήσεις, τα νοικοκυριά, την κοινωνία.

Ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής αποτελεί στρατηγική επιλογή της ‘NP Ασφαλιστική’ να είναι το αποκλειστικό δίκτυο ανάπτυξής της. 

Στο πλαίσιο αυτό, το διαφημιστικό spot αναδεικνύει την αξία του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, προσδιορίζει τον καθοριστικό του ρόλο στην επαφή της ασφαλιστικής εταιρίας με τους πολίτες και τον τοποθετεί στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης για τα προϊόντα της ‘NP Ασφαλιστική’.

Επίσης, στο spot αναδεικνύεται και η δυναμική της Εταιρίας, η Φερεγγυότητά της και η βασική αρχή που διέπει την λειτουργία της από το ξεκίνημα της και είναι επιλογή της Διοίκησης του κ. Γιώργου Ζάχου, να είναι “συνεπής σε ό,τι πει”, “δίπλα στον ασφαλισμένο” και “άμεση στις αποζημιώσεις”.

ΔΕΙΤΕ την διαφήμιση

https://www.youtube.com/watch?v=gtzKLM73_l8

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]