Ο Σ.Π.Α.Τ.Ε δίπλα στην διαμεσολάβηση εμπράκτως!

Ο Σύλλογος Πρακτόρων Ν, Αττικής σχεδιάζει το επόμενο διάστημα πολλές δραστηριότητες για τα μέλη του και όχι μόνο. Με νέο του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο facebook αναφέρει τα εξής:

Αγαπητέ Συνάδελφε και Μέλος του ΣΠΑΤΕ,
?Όλο το διάστημα της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, παραμείναμε και παραμένουμε δυνατοί δίπλα στον πελάτη μας, αντιμετωπίζοντας επιτυχώς τα νέα δεδομένα σκληρού ανταγωνισμού που έχουν διαμορφωθεί.
?
Το 2021 διαφαίνεται, παράλληλα με την ένταση των οικονομικών δυσκολιών των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, ότι ο σκληρός ανταγωνισμός θα συνεχισθεί… Οι Εταιρείες που διαθέτουν δίκτυο bancassurance, ενισχύουν την προώθηση προϊόντων μέσω αυτού ενώ οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις που σημειώνονται στην Ασφαλιστική Αγορά, βασίζουν μέρος της αναπτυξιακής τους πολιτικής μέσω συνεργιών του Δικτύου bancassurance.
?Την ίδια στιγμή, η προώθηση ασφαλιστικών προϊόντων, μέσω ηλεκτρονικών πλατφορμών, δυστυχώς δεν γίνεται με όρους υγιούς ανταγωνισμού και βεβαίως υπάρχει η κοινή διαπίστωση ότι δεν τηρείται σε πολλές περιπτώσεις το υπάρχον Θεσμικό πλαίσιο.
?Σε κάθε περίπτωση ο Ασφαλιστικός Πράκτορας, υιοθετεί και επενδύει στην νέα ψηφιακή τεχνολογία ως μοχλό ανάπτυξης των εργασιών του και όχι ως αντικαταστάτη της επικοινωνίας και της φυσικής παρουσίας με τον ασφαλισμένο.
Λαμβάνοντας υπόψιν μας αυτά τα δεδομένα, όπως επίσης και άλλα θέματα και πρακτικές που ισχύουν σήμερα στην αγορά μας, γίνεται αντιληπτό ότι η συμμετοχή σε αναγνωρισμένα Επαγγελματικά Σωματεία του Κλάδου μας, όπως είναι ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής και η ενεργή μας συμμετοχή στα δρώμενα είναι ό μόνος τρόπος που έχουμε προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για το Επάγγελμα μας και κυρίως ένα περιβάλλον αντάξιο του επαγγελματισμού και των καθημερινών αγώνων που δίνουμε ως Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.
?Σας προσκαλούμε όλους να πλαισιώσετε τον ΣΠΑΤΕ και να δηλώσετε την παρουσία σας στον Κύκλο Διαδικτυακών Συναντήσεων που ξεκίνησε το 2020 και συνεχίζει και την νέα χρονιά.
⏰Αύριο Τετάρτη 20.1.2021 και ώρα 15.00μμ σας περιμένουμε μαζί με την προσκεκλημένη Ασφαλιστική Εταιρεία ΜΙΝΕΤΤΑ, να ακούσουμε την δική τους άποψη για την Αγορά μας και να συζητήσουμε θέτοντας στο επίκεντρο την θέση του Ασφαλιστικού Πράκτορα στα νέα δεδομένα.
Ο ΣΠΑΤΕ ιδρύθηκε το 1982, συμμετέχει ενεργά στα κοινά, αδιάλειπτα μέχρι σήμερα, αποτελεί τακτικό εγγεγραμμένο Μέλος της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ και μέσω αυτής εκπροσωπείται στο Bipar και στην ΕΑΔΕ.
Φιλικά,
Το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ
Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής
?Βουλής 7, 10562 Αθήνα
☎️210-69.12.456/ 210-32.33.808
?info@spate.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]