Ο Σύλλογος Πρακτόρων Ν, Αττικής σχεδιάζει το επόμενο διάστημα πολλές δραστηριότητες για τα μέλη του και όχι μόνο. Με νέο του μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο facebook αναφέρει τα εξής:
Αγαπητέ Συνάδελφε και Μέλος του ΣΠΑΤΕ,
Το 2021 διαφαίνεται, παράλληλα με την ένταση των οικονομικών δυσκολιών των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων, ότι ο σκληρός ανταγωνισμός θα συνεχισθεί… Οι Εταιρείες που διαθέτουν δίκτυο bancassurance, ενισχύουν την προώθηση προϊόντων μέσω αυτού ενώ οι εξαγορές και οι συγχωνεύσεις που σημειώνονται στην Ασφαλιστική Αγορά, βασίζουν μέρος της αναπτυξιακής τους πολιτικής μέσω συνεργιών του Δικτύου bancassurance.
Λαμβάνοντας υπόψιν μας αυτά τα δεδομένα, όπως επίσης και άλλα θέματα και πρακτικές που ισχύουν σήμερα στην αγορά μας, γίνεται αντιληπτό ότι η συμμετοχή σε αναγνωρισμένα Επαγγελματικά Σωματεία του Κλάδου μας, όπως είναι ο Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής και η ενεργή μας συμμετοχή στα δρώμενα είναι ό μόνος τρόπος που έχουμε προκειμένου να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον για το Επάγγελμα μας και κυρίως ένα περιβάλλον αντάξιο του επαγγελματισμού και των καθημερινών αγώνων που δίνουμε ως Επαγγελματίες Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές.
Ο ΣΠΑΤΕ ιδρύθηκε το 1982, συμμετέχει ενεργά στα κοινά, αδιάλειπτα μέχρι σήμερα, αποτελεί τακτικό εγγεγραμμένο Μέλος της Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΟΑΔ και μέσω αυτής εκπροσωπείται στο Bipar και στην ΕΑΔΕ.
Φιλικά,
Το Δ.Σ. του ΣΠΑΤΕ
Σύλλογος Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής









