Ο Nic De Maesschalck, Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (BIPAR) μιλάει αποκλειστικά στο insuranceforum.gr

Ο Nic De Maesschalck, Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (BIPAR) μιλάει αποκλειστικά στο insuranceforum.gr για τις εξελίξεις που θα επιφέρει η οδηγία IDD στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

Ο Nic De Maesschalck με παρέμβασή του μέσω SKYPE κατά την διάρκεια της 16ης ημερίδας του insuranceforum.gr και του ΣΕΜΑ στην Αθήνα μίλησε για την νέα αυτή οδηγία που θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο εργάζονται οι Ευρωπαίοι Ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Δείτε το σχετικό video της παρουσίασης.

Να θυμίσουμε πως η IDD αποτελεί μία από τις κεντρικές θεματικές ενότητες των νέων ημερίδων του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation που θα διεξαχθούν σε 7 πόλεις της χώρας. Kεντρική εισηγήτρια της ενότητας IDD είναι η κα Μυρτώ Χαμπάκη,  Senior Manager στον Τομέα Διαχείρισης Κινδύνων της Crowe Sol Consulting η οποία παρακολουθεί συστηματικά την εξέλιξη της οδηγίας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]