Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η INTERLIFE Ασφαλιστική «Μαζί προσφέρουν …αλλιώς»!

Σε μια στρατηγική συνέργεια κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προχώρησε η INTERLIFE Ασφαλιστική με το Δήμο Θεσσαλονίκης αναγνωρίζοντας την πολύπλευρη συμβολή του στη διαχείριση και αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών που προέκυψαν από την υγειονομική κρίση.

Σε συνέχεια ενημέρωσης από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής, Χάρη Αηδονόπουλο, η εταιρεία χορήγησε για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου 1,2 τόνους τροφίμων για να γεμίσει το χριστουγεννιάτικο γιορτινό τραπέζι 600 οικογενειών της πόλης.

Χριστούγεννα, όμως, χωρίς παιδικά χαμόγελα δεν γίνονται!

Στο πλαίσιο της συνέργειας το Ανθρώπινο Δυναμικό της INTERLIFE και συνεργάτες της εταιρείας, Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα, δώρισαν παιδικά παιχνίδια τα οποία παραδόθηκαν στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου. Επιπλέον, με ιδιαίτερα αναπτυγμένο το αίσθημα του εθελοντισμού, στελέχη της εταιρείας έδωσαν το «παρών» και βοήθησαν στη συσκευασία των πακέτων τροφίμων και παιχνιδιών.

Η προσφορά της INTERLIFE Ασφαλιστικής προς το Δήμο Θεσσαλονίκης αποτελεί πράξη απόδοσης αξίας και θα συνεχιστεί μέσω του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η εταιρεία με στόχο τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού αντίκτυπου σε ευπαθείς ομάδες.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]