Ο Δημήτρης Τσεκούρας στο 3o τεύχος του The Insurer που κυκλοφορεί

Το τρίτο τεύχος του The Insurer, της αξιόπιστης ενημέρωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή μόλις κυκλοφόρησε και απευθύνεται για ακόμη μία φορά 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Το The Insurer επικεντρώνεται στις πραγματικές ειδήσεις του κλάδου και στην ουσία των γεγονότων με μία θεματολογία πλούσια και ενδιαφέρουσα. Ο Γενικός Διευθυντής της ARAG HELLAS, Δημήτρης Τσεκούρας, δίνει μία ουσιαστική συνέντευξη για τον κλάδο της Νομικής Προστασίας στην μεταCOVID-19 εποχή. Ο Δημήτρης Τσεκούρας από το 1985 εργάζεται αποκλειστικά στην ARAG HELLAS ξεκινώντας ως Διευθυντής Νομικής Υπηρεσίας και υπεύθυνος του Τμήματος Ζημιών της εταιρείας. Από το 2006 ανέλαβε Γενικός Διευθυντής της ARAG HELLAS και από τον Σεπτέμβρη του 2011 νόμιμος εκπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα. Με εμπειρία 35 χρόνων στην ασφαλιστική βιομηχανία ο κ. Τσεκούρας μιλάει στο The Insurer για την προσαρμογή του κλάδου της ιδιωτικής στις ιδιάζουσες νέες συνθήκες που επικρατούν το 2020 αλλά και το μέλλον των ασφαλίσεων Νομικής Προστασίας.

“Όσον αφορά στο είδος των ασφαλίσεων ΝΠ στο μέλλον, θεωρώ πως οι νομικές διαφορές θα εξακολουθούν να αναφύονται και τότε γύρω από τα ίδια σχεδόν έννομα αγαθά, όπως είναι η οδική ασφάλεια, η περιουσία, τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, η κατοχύρωση επαγγελματικών δικαιωμάτων από ομάδες κοινών συμφερόντων, η συναλλακτική πίστη και τα δικαιώματα του καταναλωτή.”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Τσεκούρας.

Συνεχίζοντας σημείωσε: “Εκείνο όμως, που θα έχει αλλάξει ριζικά θα είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο θα αναφύονται. Η ψηφιακή πραγματικότητα και η εποχή των αλγορίθμων, όσο και αν ακούγονται βαρύγδουπα και μακρινά είναι πολύ κοντά, αρκεί να σκεφτεί κανείς την αυτόνομη οδήγηση που είναι προ των πυλών. Εκείνο που θεωρώ πως έχει αξία να επισημανθεί είναι πως ο ηθικός κίνδυνος και η ασφάλεια δικαίου είναι γκρίζες περιοχές του μεταβαλλόμενου κόσμου που πρέπει να προστατευθούν και σε αυτό η Νομική Προστασία θα έχει σίγουρα το δικό της ρόλο στο μέλλον.”

Διαβάστε το σύνολο της συνέντευξης στο The Insurer που κυκλοφορεί.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Ετήσια συνδρομή 16 €

Για περισσότερα πακέτα συνδρομών επικοινωνήστε στο 2312201003 ή στο info@insuranceinnovation.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]