Ο Αγγελος Μπεφών στην Generali Hellas

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορεί η πληροφορία πως ο κ.Μπεφών , ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς εδώ και πολλά χρόνια μετακινείται από την AIG στην Generali Hellas.

Ο κ. Μπεφών έιναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ και είναι ιδιαίτερα έμπειρο στέλεχος στον κλάδο των πωλήσεων.

Αποφοίτησε από το ΛΛΝΣ και σπούδασε Οικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing. Είναι απόφοιτος του ετήσιου προγράμματος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ), σαν διακεκριμένος εκπρόσωπος του οποίου, παρακολούθησε στο Παρίσι εξειδικευμένα ασφαλιστικά σεμινάρια στην Ecole Nationale d’ Assurances, εκπροσωπώντας την Ελλάδα. Εργάσθηκε σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στις Διευθύνσεις Marketing, Πωλήσεων και σαν Εμπορικός Διευθυντής. Στην AIG, από την οποία παραιτήθηκε, είχε διατελέσει Υπεύθυνος Πρακτορειακού Δικτύου, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων και Διευθυντής Γενικών Ασφαλίσεων Δικτύου Metlife. Ήταν επίσης υπεύθυνος του Δικτύου των Brokers – Μεγάλων συνεργατών. Έχει δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα σχετικά με την ασφαλιστική αγορά, την επικοινωνία, το marketing και το management στον Τύπο (Ημερήσιο, Οικονομικό, Περιοδικό και Κλαδικό). Είναι μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Marketing (Ε.Ι.Μ), της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (Ε.Ε.Δ.Ε), της Ecole Nationale d’ Assurances, μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και συνεργάτης – εισηγητής στο Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ).

Σε αναμονή της επίσημης ενημέρωσης από την Generali Hellas.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]