«Νους Υγιής εν σώματι Υγιεί» για την Interasco Running Team

Tην πρώτη της επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η interasco running team, λαμβάνοντας μέρος στη διοργάνωση του ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ 2016 (5 χλμ., & 21,5 χλμ) ο οποίος διεξήχθη στις 20 Μαρτίου 2016 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ & του Δήμου Αθηναίων, με ομαδική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ταυτόχρονα με την ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας  των ανθρώπων της, η Εταιρεία ενίσχυσε το κοινωνικό της αποτύπωμα προβαίνοντας σε οικονομική ενίσχυση / χορηγία προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών προκειμένου να συμβάλει στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό της έργο για την βοήθεια που προσφέρει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Αφού ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων για την άρτια διοργάνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α. κ. Κάρολος Σαϊας δήλωσε ότι « η Εταιρεία σκοπεύει να εντείνει τη συμμετοχή της σε αντίστοιχες δράσεις, οι οποίες όχι μόνο εξασφαλίζουν την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής αλλά παράλληλα μας επιτρέπουν να βοηθάμε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας»

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]