Νέος κύκλος Webinar’s : H Insurance Innovation και το ΕΙΑΣ ενώνουν τις δυνάμεις τους σε έναν διαδικτυακό κόσμο εκπαίδευσης

Με ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα ξεκίνησε ο νέος κύκλος webinar’s  της Insurance Innovation, του Insurance Webinars και του Ελληνικού Ινστιτούτου Ασφαλιστικών Σπουδών.

‘’Στόχος μας, μια χαμηλού κόστους εκπαίδευση η οποία όμως δεν θα υπολειπόταν σε ποιότητα ούτε στο ελάχιστο ώστε ο κάθε ασφαλιστικός διαμεσολαβητής να έχει την δυνατότητα να εκπαιδεύεται σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να δραστηριοποιείται. Η παρακολούθηση ενός webinar είναι πανεύκολη και δίνει την δυνατότητα στον καθένα μας να πάρει γνώση σε δύο ώρες από διαφορετικούς εισηγητές, με ποικιλία εκπαιδευτικών θεμάτων και χωρίς να υστερεί καθόλου σε ποιότητα από ένα κλασσικό σεμινάριο σε αίθουσα.’’ όπως ανέφερε ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης.

Κατά την έναρξη του webinar  χαιρετισμό απεύθυνέ ο κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου,, Γενικός Διευθυντής ΕΙΑΣ, μιλώντας για την υλοποίηση των φετινών δραστηριοτήτων ΕΙΑΣ που απευθύνονται στους επαγγελματίες ασφαλιστικής αγοράς. Θα λάβουν χώρα προγράμματα με ειδικές πανευρωπαϊκές προδιαγραφές και πανευρωπαϊκή πιστοποίηση, τα social Lab,  μαθήματα 6 εβδομάδων με φυσική παρουσία στην τάξη με θέμα συζήτησης το ψηφιακό μάρκετινγκ. Επίσης θα υλοποιηθεί η επαναπιστοποίηση γνώσεων για τους αφαλιστικούς διαμεσολαβητές οπού κάποιες από τις  θέματικες ενότητες  θα είναι οι  τεχνικές πωλήσεων και η ανάπτυξη ατομικών δεξιοτήτων.

‘’Η κρίση δεν αντιμετωπίζεται με αυτά που ήδη ξέρουμε αλλά με συνεχή επιμόρφωση. Η δυνατότητα  εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση είναι σημαντική και αναγκαία για όλους μας. ‘’ όπως δήλωσε η κα Ευγενία Καφεντζή, Γενική Γραμματέας ΣΕΜΑ.

Ο Γιώργος Χάνος μετέφερε την εμπειρία και τη γνώση του πάνω σε θέματα που αφορούν τους τρόπους εξεύρεσης νέων πελατών σε μια περίοδο ύφεσης όπως αυτή που διανύουμε. Αναφέρθηκε στο πως θα αυξήσουμε τις πωλήσεις μας προσεγγίζοντας νέους πελάτες. Μας αποκάλυψε τα βήματα  που πρέπει να ακολουθήσουμε για πηγές εξεύρεσης νέων πελατών και ακολούθως τον τρόπο και τις  τεχνικές προσεγγίσεις, δίνοντας κάποιες χρυσές συμβουλές με σκοπό την επίτευξη των στόχων μας.

Να υπενθυμίσουμε πως o θεσμός των διαδικτυακών σεμιναρίων των δύο φορέων υποστηρίζεται από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων και από την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος αλλά και από τον Σύλλογο Πρακτόρων Αττικής.

Τα webinars διεξάγονται κάθε Δευτέρα απόγευμα. Το πρόγραμμα και η θεματολογία των webinars αναρτώνται στα site www.eias.gr, www.insurancewebinars.gr και www.insuranceforum.gr

Επίσης συνεχείς ενημερώσεις αλλά και αποσπάσματα των webinars μπορείτε να παρακολουθείτε από την σελίδα του insurancewebinars.gr στο Facebook.

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]