Νέος Γενικός Διευθυντής της CNP ΖΩΗΣ στην Ελλάδα, ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος

Ο Όμιλος CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS ανακοινώνει ότι ο κ. Γιώργος Γεωργακόπουλος, στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας, αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρίας του ομίλου στην Ελλάδα, CNP ZΩΗΣ.

Ο κ. Γεωργακόπουλος είναι πτυχιούχος του τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιά. Έχει διανύσει μια καταξιωμένη επαγγελματική πορεία 28 ετών και είναι κύριο στέλεχος της Εταιρίας, από την έναρξη λειτουργίας της το 2002, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της από τον επιτελικό ρόλο του Διευθυντή Ασφαλιστικών Εργασιών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου CNP CYPRUS INSURANCE HOLDINGS κ. Τάκης Φειδία, καλωσορίζοντας τον κ. Γεωργακόπουλο στα νέα του καθήκοντα, τόνισε πως με την επαγγελματική αφοσίωση, την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτει, θα προσδώσει νέα ώθηση στην επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων του Ομίλου και ειδικότερα της CNP ΖΩΗΣ, στην απαιτητική ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Συνεχίζοντας, ο κ. Τάκης Φειδία ευχαρίστησε θερμά τον κ. Γιώργο Μαυρέλη που αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις νέες επαγγελματικές του προκλήσεις. Πρόσθεσε επίσης ότι, ο κ. Γιώργος Μαυρέλης με την πολύχρονη εμπειρία του στον ασφαλιστικό τομέα, συνέτεινε σημαντικά στη διεύρυνση των εργασιών της εταιρίας.
Η CNP Ζωής στηρίζει την ανάπτυξή της στον πολυεθνικό Όμιλο που ανήκει, CNP ASSURANCES, και στις ισχυρές, διακριτές, τοπικές της δυνάμεις. Την ευελιξία, που χαρακτηρίζει τη λειτουργία της. Την καινοτομία, που ανοίγει νέους δρόμους για ασφαλιστικά προϊόντα που προσαρμόζονται στις ξεχωριστές ανάγκες των πελατών και συνεργατών. Και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση, που συνδυάζει την προσωποποιημένη ανταπόκριση με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]